nathrakh Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar selam, Yaklaşık 5-10 dakikadır CS:GO ağına bağlanılıyor yazıyor. Bu sorunu şuan da yaşayan var mı? Sunucularla alakalı bir sıkıntı mı yoksa benimle mi? Arkadaşımda da aynı sorun var.
Arkadaşlar selam, Yaklaşık 5-10 dakikadır CS:GO ağına bağlanılıyor yazıyor. Bu sorunu şuan da yaşayan var mı? Sunucularla alakalı bir sıkıntı mı yoksa benimle mi? Arkadaşımda da aynı sorun var.
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #21 Bence büyük bir güncelleme geliyor olabilir source 2 olacagını sanmıyorum mm için 128 tick geliyorsa tadından yenmez. Artı 0 Eksi
Bence büyük bir güncelleme geliyor olabilir source 2 olacagını sanmıyorum mm için 128 tick geliyorsa tadından yenmez.
Yiğit Görkem Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #22 53973 dedi: Bence büyük bir güncelleme geliyor olabilir Source 2 olacagını sanmıyorum mm için 128 tick geliyorsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
53973 dedi: Bence büyük bir güncelleme geliyor olabilir Source 2 olacagını sanmıyorum mm için 128 tick geliyorsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Aynen.
GeraltOfSiva Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #23 53973 dedi: Bence büyük bir güncelleme geliyor olabilir source 2 olacagını sanmıyorum mm için 128 tick geliyorsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki steami kapayıp açmayı deneyin girebilir. Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Artı 0 Eksi
53973 dedi: Bence büyük bir güncelleme geliyor olabilir source 2 olacagını sanmıyorum mm için 128 tick geliyorsa tadından yenmez. Genişletmek için tıkla... Öyle birşey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki steami kapayıp açmayı deneyin girebilir. Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc
KS KS nathrakh Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #24 Arkadaşlar ben de şuan da düzeldi bağlandı. Fakat oyuna girmeyi denemedim tamamen düzelmişse haber vereceğim. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ben de şuan da düzeldi bağlandı. Fakat oyuna girmeyi denemedim tamamen düzelmişse haber vereceğim.
Yiğit Görkem Hectopat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #25 GeraltOfSiva dedi: Öyle bir şey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki Steam'i kapayıp açmayı deneyin girebilir. Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Genişletmek için tıkla... Steam'i kapatıp açtım olmadı. Bilgisayarı ve modemi resetledim yine olmadı. Artı 0 Eksi
GeraltOfSiva dedi: Öyle bir şey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki Steam'i kapayıp açmayı deneyin girebilir. Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Genişletmek için tıkla... Steam'i kapatıp açtım olmadı. Bilgisayarı ve modemi resetledim yine olmadı.
T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #26 GeraltOfSiva dedi: Öyle bir şey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki Steam'i kapayıp açmayı deneyin girebilir. Genişletmek için tıkla... Yiğit Görkem dedi: Steam'i kapatıp açtım olmadı. Bilgisayarı ve modemi resetledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de düzeldi şimdi. Artı 0 Eksi
GeraltOfSiva dedi: Öyle bir şey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki Steam'i kapayıp açmayı deneyin girebilir. Genişletmek için tıkla... Yiğit Görkem dedi: Steam'i kapatıp açtım olmadı. Bilgisayarı ve modemi resetledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Bende de düzeldi şimdi.
5 53973 Megapat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 25 Mayıs 2020 #27 GeraltOfSiva dedi: Öyle birşey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki steami kapayıp açmayı deneyin girebilir. Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Genişletmek için tıkla... Valve'nin şirketinde çalışıyorsunuz herhalde %100 dediginize göre. Bekleyip görecegiz neler oldugunu. Artı 0 Eksi
GeraltOfSiva dedi: Öyle birşey olmayacak %100 5 kişi girebildik belki steami kapayıp açmayı deneyin girebilir. Screenshot Captured with Lightshot prnt.sc Genişletmek için tıkla... Valve'nin şirketinde çalışıyorsunuz herhalde %100 dediginize göre. Bekleyip görecegiz neler oldugunu.
KS KS nathrakh Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2020 #28 Yiğit Görkem dedi: Steam'i kapatıp açtım olmadı. Bilgisayarı ve modemi resetledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Tekrardan dene dostum ben de düzeldi. Oyuna giriş yapabilirsen haber vermeyi ihmal etme. Artı 0 Eksi
Yiğit Görkem dedi: Steam'i kapatıp açtım olmadı. Bilgisayarı ve modemi resetledim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Tekrardan dene dostum ben de düzeldi. Oyuna giriş yapabilirsen haber vermeyi ihmal etme.
T The night joker Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 660 Çözümler 1 25 Mayıs 2020 #29 The night joker dedi: Bende de düzeldi şimdi. Genişletmek için tıkla... Ama hala maç kabul etme ekranıma düşmüyor. Artı 0 Eksi
The night joker dedi: Bende de düzeldi şimdi. Genişletmek için tıkla... Ama hala maç kabul etme ekranıma düşmüyor.
GeraltOfSiva Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Mayıs 2020 #30 53973 dedi: Valve'nin şirketinde çalışıyorsunuz herhalde %100 dediginize göre. Bekleyip görecegiz neler oldugunu. Genişletmek için tıkla... %100 Dedim çünkü sunucular açıldı. Valve'nin personelimi olmalıyım bunun için? Artı 0 Eksi
53973 dedi: Valve'nin şirketinde çalışıyorsunuz herhalde %100 dediginize göre. Bekleyip görecegiz neler oldugunu. Genişletmek için tıkla... %100 Dedim çünkü sunucular açıldı. Valve'nin personelimi olmalıyım bunun için?