"CS:GO ağına bağlanıyor" hatası

uwur08

Decapat
Daha fazla  
Dün gece CS:GO oynadım hiçbir sorun yoktu bugün girdiğimde CS:GO ağına bağlanılıyor hatası veriyor ve envanterime bakamıyorum sebebini bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Counter-strike Global Offensive Screenshot 2023.03.31 - 21.04.15.56.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 678

Oyun dosyasını değiştirmek ile dosya bütünlüğünü doğrulamak aynı şey değildir hocam, oyun dosyasını değiştirirseniz tabii ki de ban yeme ihtimaliniz var. Bir şey olmaz merak etmeyin

Oyun dosyasını değiştirmek ile dosya bütünlüğünü doğrulamak aynı şey değildir hocam, oyun dosyasını değiştirirseniz tabii ki de ban yeme ihtimaliniz var. Bir şey olmaz merak etmeyin

Sağ olun hocam

Yarım saat önce bir el oynadım . Şimdi tekrar hata veriyor.

İnanır mısın hocam aynı sorunu şu anda anlık olarak yaşıyorum. Çözümü bilen varsa paylaşabilirse süper olur

İnanır mısın hocam aynı sorunu şu anda anlık olarak yaşıyorum. Çözümü bilen varsa paylaşabilirse süper olur
20 dk sonra EDIT: Hala aynı. Sorunu başka yaşayan var mı yoksa sadece belirli kişilerde mi oluyor?

Son düzenleme:
Bende de aynı sorun var hocam bugün yazan 3 kişiyiz. Ben de hesabımın çalınmasıyla alakalı olduğunu ve ban yediğimi düşünmüştüm rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…