burakkutaykuzucu
Hectopat
- Katılım
- 21 Temmuz 2016
- Mesajlar
- 5
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün sizlerle CS:GO'da nasıl aim geliştirebiliceğinizden bahsediceğim.
Öncelikle arkadaşlar Aim'e etki eden etkenlerden bahsedeceğim.
Öncelikle arkadaşlar Aim'e etki eden etkenlerden bahsedeceğim.
- DPI & Hassasiyet
DPI: Mouse imlecinizin masaüstü üzerideki ne kadar hızı olduğudur. Tavsiyem 200 DPI aşağısına ya da 3200 DPI'ın üzerine çıkmamasıdır.
(Ben 800'de kullanıyorum)
Hassasiyet oyun içindeki Crosshair'ınızın ne kadar hızlı hareket edebileceğidir. Bu önemli bir noktadır(CS:GO | Ayarlar | Klavye ve Fare | Fare hassasiyeti yoluyla ayarlayabilirsiniz.)
Bu konudaki tavsiyem ise 1.2 ile 3 arsında kalmanızdır ama ben 1 de kullanırım. - Mouse ve Mousepad ve Mousepad Boyutu
Mouse: Öncelikle oyunu en rahat gaming mouselarla oynarsınız fakat bunları bilindik ve güvenilir markalardan seçiniz. (Razer | Steel Series | Logitech G serisi | Bloody)
Ama bu markalarında en rahat elinize uyan ve kablolu olmasına dikkat edin (kendim Bloody V7MA kullanıyorum tavsiye ederim.)
Mosepad: Öncelikle mousepadler ikiye ayrılırlar normal ve (speed, quick, hard) mousepadler normallere pek alıcı gözle bakmayın çünkü speed tarzı mousepadler mousenizin daha hızlı hareket ettirmenizi sağlar daha düşük hassasiyetlerle daha iyi kavrama yetisine sahip olursunuz.
Mosepad boyutu: En uygun boyut bence mediumdur fakat ihtiyacınıza göre kararlaştırabilirsiniz. - Crosshair: oyun içindeki nişangatır crash crosshair generator adlı mapten indirebilirsiniz.
- Viewmodel silahı görüş açınızdır silah sağ eldemi yoksa sol elde mi onu kararlaştırırsınız ya da fovu belirlersininiz. Bunu da crash viewmodel generator adlı atölye mapınden düzenleyebilirsiniz.
- (En önemlisi ) Traning yani çalişma atolyeden Aim mapleri indirerek çalışıp reflerkslerinizi Aim yerleştırmenizi pick yapmayı öğrenebilirsiniz.
- (Rütbe atlamanın sırlarından biri) Spray Control bu olay silahın tepmesini önleyen bi eylemdi bunları Recoil Master adlı mapten öğrenebilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör: