CS:GO aim rehberi

muhammed burak

Hectopat
CS:GO oynadıgımda hiç kafa tarafına ateş etmiyorum yani direkt spray atıyorum, sizce bu normal mi? Oynadığım yer Faceit, seviyem 7. AK-47 ile tek tek denemiyorum çünkü 1 kez kaçırsan bile ölüyorsun, o yüzden hemen spray atıyorum. Öneriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AK-47 ile her oynayışımda kötü oynuyorum, spray atamıyorum ve çok sekiyor. M4A1-S ile oynuyorum hep. M4A1-S, CS:GO'nun en iyi silahlarından diyebilirim. Çok sekmiyor ve isabetli atışlar yapıyor.

Ben AK-47 ile her oynayışımda kötü oynuyorum, spray atamıyorum ve çok sekiyor. M4A1-S ile oynuyorum hep. M4A1-S, CS:GO'nun en iyi silahlarından diyebilirim. Çok sekmiyor ve isabetli atışlar yapıyor.
Galil AR da T'nin fiyat performans M4A1'i.

İşte benim ak 47 sprayim çok iyi ama espocuları görünce direkt HS atıyorlar ona takıldım.

Çünkün onlar saatlerce DM atıyorlar. Kas hafızaları bizlere göre daha gelişmiş. Belkide oyun saatinin iki katı kadar DM aim çalışmışlıkları var. Günlük plan yapabilirisiniz. 15 dakika aim_botz 15 dakika pistol server gibi. Birde tavsiyem antreman sonrası hemen maç atmayın seviyorsanız retake yada surf atabilirsiniz. AK-47 ve SG553 oynarken ilk mermileri spray odaklı oynamayın zaten kafaya tek atıyor. Burst atmanızda fayda var başarılar.

DM nedir?

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…