CS:GO Aim tavsiyesi

Talha Çelebi

Centipat
Arkadaşlar internetten bazı kodlar alarak birkaç aim denedim, sonra oyuna döndüm yani oyun biraz aim konusunda ağırlaştı gibi ve birden hızlı aim kayabiliyor. Tam kafaya nişan alacağım, aniden çevirirken fazla kaçıyor, boşa sıkıyorum mermiyi. CFG'yi sıfırlamam da lazım sanki o komutlar da bunu yapmış olabilir. Ne yapmalıyım?
Mouse SM-770 Gaming mouse Everest, DPI en düşükte kullanıyorum ama önceden bu komutları yazmadan böyle bir sorunum yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim dediğiniz şey crosshair mi, sensitivity mi? Hangi kodları yazdınız? Sorunu biraz daha düzenli şekilde anlatabilir misiniz?

Hangi kodlari yazdiniz.

Google'a girdim en iyi 1920 1080p için aim ayarları dedim Crosshair aim ne varsa hepsini yazdım ama düzelsin diye kaldırıp oyunu kursam da olmadı yani adam vururken hem aşırı uzakta gibi geliyor vücudu küçük geliyor ama görüntü çok iyi, genelde arkadaşlarla vs attığım için 1920 1080 benim için sorun değil, aim kodlarına gelince sensitivity var ondan sonra cl_crosshairalpha 200; cl_crosshaircolor 1; cl_crosshaircolor_b 50; cl_crosshaircolor_r 250; cl_crosshaircolor_g 250; cl_crosshairdot 0; cl_crosshair_t 0; cl_crosshairgap 0; cl_crosshairsize 5; cl_crosshairstyle 4; cl_crosshairusealpha 1; cl_crosshairthickness 0.5; cl_fixedcrosshairgap 0; cl_crosshair_outlinethickness 0; cl_crosshair_drawoutline 0; bunları yazdım nasıl olsa sıfırlarım beğenmezsem diye de olmadı acaba çözünürlük mü oyunu yavaş yapıyor 1280 1024 oynardım önceden daha rahat vururdum rakipleri 1920 1080 görüntü güzel olsun diyorum ama bilmiyorum ben pek bir şey anlamadım rakipler böyle ufacık çok uzakta ve aim i adama nişanlamakta zorlanıyorum bir kaydırıyorum mouse u headshot atmak için biraz fazla kayıyor duvara gidiyor asıl sorunlar bunlar.
Aim dediğiniz şey crosshair mi, sensitivity mi? Hangi kodları yazdınız? Sorunu biraz daha düzenli şekilde anlatabilir misiniz?
crosshair ım da sorun yok sadece aim i adama nişanlamakta zorlanıyorum bir kaydırıyorum mouse u headshot atmak için biraz fazla kayıyor

Şimdi şöyle bir durum var cs goda bulabilecegin bir görüntü kalitesi zaten yok. 1080 p de boşuna oynamaya çalışma adamlar küçülür zaten. Ayni zamanda gözünüde yorucaktır çok fazla pixel görücegin için. Yazdıgın kodlar sadece cross için zaten anormal şeyler yok crosshair haritasını indir ordan seç nasıl kullanmak istiyorsan. Oyun aksın adamları rahat vurayım diyorsan; 1024%768 4:3 al ekranı ayarlarıda full düşür. Bilgisayarın iyise sana kalmış bir durum ben düşürüyorum.

Şimdi şöyle bir durum var CS:GO'da bulabilecegin bir görüntü kalitesi zaten yok. 1080p de boşuna oynamaya çalışma adamlar küçülür zaten. Ayni zamanda gözünüde yorucaktır çok fazla pixel görücegin için. Yazdıgın kodlar sadece cross için zaten anormal şeyler yok Crosshair haritasını indir oradan seç nasıl kullanmak istiyorsan. Oyun aksın adamları rahat vurayım diyorsan; 1024%768 4:3 al ekranı ayarları da Full düşür. Bilgisayarın iyise sana kalmış bir durum ben düşürüyorum.

Ustam 1024 768 denedim çok bulanık geldi 1280 1024 idare eder gibi 4:3 de şu an.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı