CS:GO AK-47 için skin önerisi

ooredoo

Decipat
Şu anda AK-47 skinini satışa koydum, adamakıllı değrlenecek bir şey ve sizin fikirinizi istiyorum. Şu anda listemde olanlar:

Cartel (fabrikadan çıkmış)
Anubis in lejyonu (az aşınmış)
Kırmızı çizgi (görevde kullanılmış)

Bütçe 200-300 arası teşekkürler.

Son düzenleme:
Aquamarine ve çöl isyancısı benim her zaman favorilerim olmuştur. O fiyat bandında kaldı mı ama bilmiyorum.

Bu fiyat bandında asiimov olsa kesinlike önerirdim fakat çok pahalanmış anubis in lejyonu güzel gibi.

Çok pahalanmış şansım. D

Bende anubis e sıcak bakıyorum fakat cartel pahalanmış sonra düşmüş çok ilginç.

Listede yok ama zümrüt cizgili önerebilirim maçdan düşürmüştüm zamanında 3 TL idi şu an 200-300 civarlarında

Kırmızı Çizgi favori AK-47 skinlerimden biridir. Uzun zaman kullandığım ve hiç sıkılmadığım yegane skinlerdendir. Ama az aşınmış Anubis'in Lejyonu da fena değildir pişman olmazsın.

AK-47 | Frontside Misty
ben severim hocam belki hoşunuza gider.

Listede yok ama zümrüt cizgili önerebilirim maçdan düşürmüştüm zamanında 3 TL idi şu an 200-300 civarlarında
Hadi be çok pahalanmış adına sevindim
Kırmızı Çizgi favori AK-47 skinlerimden biridir. Uzun zaman kullandığım ve hiç sıkılmadığım yegane skinlerdendir. Ama az aşınmış Anubis'in Lejyonu da fena değildir pişman olmazsın.
Anubis daha hoş geliyor bana redline de olabilir kafam karıştı

AK-47 | Frontside Misty
ben severim hocam belki hoşunuza gider.
Tam bütçeme göre ve çok tatlı geldi bana sence anubis mi misty mi? (Değerlenme açısından da.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…