CS:GO AK-47 için skin önerisi

ooredoo

Decipat
Şu anda AK-47 skinini satışa koydum, adamakıllı değrlenecek bir şey ve sizin fikirinizi istiyorum. Şu anda listemde olanlar:

Cartel (fabrikadan çıkmış)
Anubis in lejyonu (az aşınmış)
Kırmızı çizgi (görevde kullanılmış)

Bütçe 200-300 arası teşekkürler.

Son düzenleme:
Şu anda AK-47 skinini satışa koydum, adamakıllı değrlenecek bir şey ve sizin fikirinizi istiyorum. Şu anda listemde olanlar:

Bu fiyat bandında asiimov olsa kesinlike önerirdim fakat çok pahalanmış anubis in lejyonu güzel gibi.

Kırmızı Çizgi favori AK-47 skinlerimden biridir. Uzun zaman kullandığım ve hiç sıkılmadığım yegane skinlerdendir. Ama az aşınmış Anubis'in Lejyonu da fena değildir pişman olmazsın.

AK-47 | Frontside Misty
ben severim hocam belki hoşunuza gider.

Listede yok ama zümrüt cizgili önerebilirim maçdan düşürmüştüm zamanında 3 TL idi şu an 200-300 civarlarında :D
Hadi be çok pahalanmış adına sevindim
Kırmızı Çizgi favori AK-47 skinlerimden biridir. Uzun zaman kullandığım ve hiç sıkılmadığım yegane skinlerdendir. Ama az aşınmış Anubis'in Lejyonu da fena değildir pişman olmazsın.
Anubis daha hoş geliyor bana redline de olabilir kafam karıştı :D

AK-47 | Frontside Misty
ben severim hocam belki hoşunuza gider.
Tam bütçeme göre ve çok tatlı geldi bana sence anubis mi misty mi? (Değerlenme açısından da.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı