4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 3 Ağustos 2023 #11 stalist dedi: Envanter aynı da grafikler yüksek ekran görüntüsü çok kötü çıkmış. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun anında grafik/çözünürlük değiştirince böyle oluyor.
stalist dedi: Envanter aynı da grafikler yüksek ekran görüntüsü çok kötü çıkmış. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun anında grafik/çözünürlük değiştirince böyle oluyor.
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.402 Çözümler 13 Yer Bursa 3 Ağustos 2023 #12 emirhannk dedi: Ne alakası var grafiklerle bende en düşük ayarlarda oynuyorum hatta CS kitlesinin %51'inden fazlası düşük ayarlarda oynuyor ben hiç denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Herkes denk gelecek diye bir şey yok. Sen denk gelmedin diye bug değil mi diyorsun yani?
emirhannk dedi: Ne alakası var grafiklerle bende en düşük ayarlarda oynuyorum hatta CS kitlesinin %51'inden fazlası düşük ayarlarda oynuyor ben hiç denk gelmedim. Genişletmek için tıkla... Herkes denk gelecek diye bir şey yok. Sen denk gelmedin diye bug değil mi diyorsun yani?
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 3 Ağustos 2023 #13 bursali dedi: Herkes denk gelecek diye bir şey yok. Sen denk gelmedin diye bug değil mi diyorsun yani? Genişletmek için tıkla... Bug değil demedim bugün düşük ayarlarla alakası yok dedim.
bursali dedi: Herkes denk gelecek diye bir şey yok. Sen denk gelmedin diye bug değil mi diyorsun yani? Genişletmek için tıkla... Bug değil demedim bugün düşük ayarlarla alakası yok dedim.