wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #11 sorunlar yorarlar dedi: hocam ben oynarken (önceki tur) bi arkadaşta böyle bir skin vardı ondan kaynaklı olabilirmi (heralde Rus'tu) Genişletmek için tıkla... Hocam AK-47 Neo Noir gibi bir şey olmuş bu. Bende de bu tarz bir hata olmuştu. Yerden karşı takımın USP-S leş onaylandı silahını alınca AK-47'ye USP'nin skini geldi. Sende de benzer bir şey olmuştur.
sorunlar yorarlar dedi: hocam ben oynarken (önceki tur) bi arkadaşta böyle bir skin vardı ondan kaynaklı olabilirmi (heralde Rus'tu) Genişletmek için tıkla... Hocam AK-47 Neo Noir gibi bir şey olmuş bu. Bende de bu tarz bir hata olmuştu. Yerden karşı takımın USP-S leş onaylandı silahını alınca AK-47'ye USP'nin skini geldi. Sende de benzer bir şey olmuştur.
Rodok Nişancısı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 11 Mart 2021 #12 sorunlar yorarlar dedi: Eki Görüntüle 917596 Evet CS:GO oynarken bir anda bu skin geldi AK-47 çekmiştim ancak benim AK-47 skinim bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Allah göndermiş.
sorunlar yorarlar dedi: Eki Görüntüle 917596 Evet CS:GO oynarken bir anda bu skin geldi AK-47 çekmiştim ancak benim AK-47 skinim bulunmamakta. Genişletmek için tıkla... Allah göndermiş.
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 11 Mart 2021 #13 vah vah vah durum vahim şaka şaka yöntemi bizede söyle bizde yapalım
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #14 ArdaTaskin dedi: vah vah vah durum vahim şaka şaka yöntemi bizede söyle bizde yapalım Genişletmek için tıkla... ya ben bişey yapmadım burada yaptırıma,uğramak korkusu ile altıma edecem
ArdaTaskin dedi: vah vah vah durum vahim şaka şaka yöntemi bizede söyle bizde yapalım Genişletmek için tıkla... ya ben bişey yapmadım burada yaptırıma,uğramak korkusu ile altıma edecem
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 11 Mart 2021 #15 sorunlar yorarlar dedi: Ya ben bir şey yapmadım burada yaptırıma, uğramak korkusu ile altıma edeceğim Genişletmek için tıkla... Hesapta skin yoksa sil hesabı yeni hesap aç
sorunlar yorarlar dedi: Ya ben bir şey yapmadım burada yaptırıma, uğramak korkusu ile altıma edeceğim Genişletmek için tıkla... Hesapta skin yoksa sil hesabı yeni hesap aç
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #16 ArdaTaskin dedi: Hesapta skin yoksa sil hesabı yeni hesap aç Genişletmek için tıkla... VAC yermiyim?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 11 Mart 2021 #17 Oyunun dosyalarını doğrula.
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 11 Mart 2021 #18 FRAGX dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... Mantıklı
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.546 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #19 sorunlar yorarlar dedi: VAC yermiyim? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne VAC'i? Hile kullanmadıysan VAC falan yemezsin. Yeni hesap açmana da gerek yok. Oyunun hatası bu. Senin suçun değil.
sorunlar yorarlar dedi: VAC yermiyim? Genişletmek için tıkla... Yok hocam ne VAC'i? Hile kullanmadıysan VAC falan yemezsin. Yeni hesap açmana da gerek yok. Oyunun hatası bu. Senin suçun değil.
ArdaTaskin Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 580 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 11 Mart 2021 #20 rakipte kıl adam varsa bildirirse sorun çıkabilir bug olmuş yüksek ihtimal ama sorunlar yorarlar dedi: VAC yermiyim? Genişletmek için tıkla...
rakipte kıl adam varsa bildirirse sorun çıkabilir bug olmuş yüksek ihtimal ama sorunlar yorarlar dedi: VAC yermiyim? Genişletmek için tıkla...