Çoğu kişiye göre kötü gelebilir ama bana çok güzel geliyor. Sade ve gereksiz detayları olmadığı için seviyorum.
Bunu alıp hazırda fiyatları düşmüşken 3 tane PGL parıltılı sticker alayım diyorum. Sizlerin düşünceleri nedir?
Evet biraz fazla sade, üzerindeki yeşil ve beyaz çizgilerden ibaret sadece.
Şundan 3 tane alıp yapıştırayım diyorum.
Normal fiyatı 20TL civarıydı şimdi 9TL'ye kadar düşmüş.
Beğeniyorsanız bizim fikrimizin bir önemi yok bence. Tabii yerinizde olsam Slate alırdım, çok daha klas bir skin bence ve sticker da daha çok yakışıyor. 50 lira kadar ucuz hem de.
Çoğu kişiye göre kötü gelebilir ama bana çok güzel geliyor. Sade ve gereksiz detayları olmadığı için seviyorum.
Bunu alıp hazırda fiyatları düşmüşken 3 tane pgl parıltılı sticker alayım diyorum. Sizlerin düşünceleri nedir?
Beğeniyorsanız bizim fikrimizin bir önemi yok bence. Tabii yerinizde olsam slate alırdım, çok daha klas bir skin bence ve sticker da daha çok yakışıyor. 50 lira kadar ucuz hem de.
Slate aklımda ama hangi maça girsem herkeste bundan var. Değişik renklerde stickerlarla donatılmış şekilde.
Biraz daha az kullanılan olsun diye bunu seçmiştim.
Slate aklımda ama hangi maça girsem herkeste bundan var. Değişik renklerde stickerlarla donatılmış şekilde.
Biraz daha az kullanılan olsun diye bunu seçmiştim.