CS:GO AK önerisi

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
300 TL ak bütçem var enderliği ya çok gizli ya da gizli olsun en fazla görevde kullanılmış olsun böyle fiyatı artacak gibi bildiğiniz varsa da önerir misiniz?

Slate ucuz kaçıyor ama ben slate yi çok seviyorum.

Neon Revolution görevde kullanılmış bence 300 lira civarlarında ByNoGame'de bulabilirsiniz.

Hayalet bozguncu görevde kullanılmış ve az aşınmış.
Anubisin lejyonu görevde kullanılmış.
Kargaşa noktası görevde kullanılmış.

Abi kargaşa noktası bence kötü sence anubis mi hayalet bozguncu mu?

Neon Revolution görevde kullanılmış bence 300 lira civarlarında ByNoGame'de bulabilirsiniz.

Steam'den alacağım.

300 TL ak bütçem var enderliği ya çok gizli ya da gizli olsun en fazla görevde kullanılmış olsun böyle fiyatı artacak gibi bildiğiniz varsa da önerir misiniz?

Abi bir de CS2 yatırımı falan fiyatı artacak olan bildiğiniz varsa söyleyin lutfen.

Hayalet bozguncu görevde kullanılmış ve az aşınmış.
Anubisin lejyonu görevde kullanılmış.
Kargaşa noktası görevde kullanılmış.

Kartel nasıl sence ben onu da beğendim yani kısaca kartel mi anubis mi hayalet bozguncu mu?

Anubis al geç hem çok güzel bir silah. Bende var ölünce silah düşüyor ya millet silahı almak için birbirini vuruyor reko da.

Anubis al geç hem çok güzel bir silah. Bende var ölünce silah düşüyor ya millet silahı almak için birbirini vuruyor reko da.

Peki CS2 yatırım ak bildiğin var mı yoksa basıyorum ben anubise.
bide abi 70 tl daha verilip az aşınmış alınır mı ben float da pek fark göremedim ama

bastım aga

Dosya Ekleri

• 1691074738774.png
    955,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Peki CS2 yatırım ak bildiğin var mı yoksa basıyorum ben anubise.
Bir de abi 70 TL daha verilip az aşınmış alınır mı? Ben float da pek fark göremedim ama.

Bastım agaEki Görüntüle 1888376

Alınır hem CS2 de skinler yeniden çizilecek diyorlar en azından bazı kısımları.
Sen anubise bas parayı pişman olmazsın bu skin 300 lirayken aldım ben şu an 385 olmuş.

Alınır hem CS2 de skinler yeniden çizilecek diyorlar en azından bazı kısımları.
Sen anubise bas parayı pişman olmazsın bu skin 300 lirayken aldım ben şu an 385 olmuş.
aga fark 100 tl miş bide ben gkörevde kullanılmış aldım gene değerlenir mi çünkü bide awp alcam bana çok gizli yada gizlilerden cs2 de çok gizliler kadar değerlenecek varsa söylermisin awp

Atheris az aşınmış var bende silahta gram hata yok hatta fabrikadan yeni çıkmışla birebir aynı neredeyse.
Bir de imkanın varsa M4A4 Neo noir görevde kullanılmış al çok iyi bir silah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…