KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Merhaba CS:GO kasa alıp satabileceğim güvenilir site var mı? (Steam pazar hariç) Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 KONT.DRAKULA dedi: Merhaba CS:GO kasa alıp satabileceğim güvenilir site var mı? (Steam pazar hariç) Genişletmek için tıkla... Kasa satmak? Kasa alacaklarını sanmıyorum kimsenin. İtem satışı yapabilirsin. Bynogame sitesini çoğu kişi kullanıyor güvenilirdir bence.
KONT.DRAKULA dedi: Merhaba CS:GO kasa alıp satabileceğim güvenilir site var mı? (Steam pazar hariç) Genişletmek için tıkla... Kasa satmak? Kasa alacaklarını sanmıyorum kimsenin. İtem satışı yapabilirsin. Bynogame sitesini çoğu kişi kullanıyor güvenilirdir bence.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 3 Haziran 2021 #3 Bynogame, Gamesatis.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #4 Force Drop Tolunay Ören bizzat reklamını yapıyor.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #5 Carven dedi: Kasa satmak? Kasa alacaklarını sanmıyorum kimsenin. İtem satışı yapabilirsin. ByNoGame sitesini çoğu kişi kullanıyor güvenilirdir bence. Genişletmek için tıkla... Benim kasa alabileceğim bir site var mı?
Carven dedi: Kasa satmak? Kasa alacaklarını sanmıyorum kimsenin. İtem satışı yapabilirsin. ByNoGame sitesini çoğu kişi kullanıyor güvenilirdir bence. Genişletmek için tıkla... Benim kasa alabileceğim bir site var mı?
Carven Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #6 KONT.DRAKULA dedi: Benim kasa alabileceğim bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Kimse kasa satmaz çünkü geliri azdır insanlar steam pazara koyar. Kasa açabileceğiniz siteler var ben www.forcedrop.gg kullanıyorum.
KONT.DRAKULA dedi: Benim kasa alabileceğim bir site var mı? Genişletmek için tıkla... Kimse kasa satmaz çünkü geliri azdır insanlar steam pazara koyar. Kasa açabileceğiniz siteler var ben www.forcedrop.gg kullanıyorum.
KONT.DRAKULA Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.329 Çözümler 3 Yer ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #7 wert dedi: Force Drop tolunay ören bizzat reklamını yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kasa olsa daha iyi olurdu. Carven dedi: Kimse kasa satmaz çünkü geliri azdır insanlar Steam pazara koyar. Kasa açabileceğiniz siteler var ben www.forcedrop.gg kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
wert dedi: Force Drop tolunay ören bizzat reklamını yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kasa olsa daha iyi olurdu. Carven dedi: Kimse kasa satmaz çünkü geliri azdır insanlar Steam pazara koyar. Kasa açabileceğiniz siteler var ben www.forcedrop.gg kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.