CS:GO alınır mı?

Değmez hocam. Hem iyi oynayamazsınız can sıkar, hem de bu oyun az oynanabilecek bir oyun değil

Usta internet kafede her gittiğimde hesap kiralıyordum ve internet kafe tanıdık olduğu için hep aynı hesabı giriyordu girdiği hesabı Silver 3'ten gn 3 yaptım 2 haftada.

Usta internet kafede her gittiğimde hesap kiralıyordum ve internet kafe tanıdık olduğu için hep aynı hesabı giriyordu girdiği hesabı Silver 3'ten gn 3 yaptım 2 haftada.
Bu kadar az bir oynama süresi için değmez demek istiyorum. Para vermeden sanırım FACEIT oynanıyordu, o şekilde yapabilirsiniz.

Hocam hile biraz fazla. İnternet kafe sahibinden hesabı satın almayı ister misiniz ama Silver 3'ten GN3 yaptığınız için indirim talep edin boşuna kasmış olmayın

Bu kadar az bir oynama süresi için değmez demek istiyorum. Para vermeden sanırım FACEIT oynanıyordu, o şekilde yapabilirsiniz.

40 saati olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…