Cs go kesinlikle alınmaz. senelerin cs oyuncusuyum, 1.2 versiyonundan beri oynarım, en çok oynadığım 1.5 sürümüdür. bu sonuncu kadar saçma salak bir oyun görmedim. sebebini sorarsanız, birincisi silahların saçma sapan recoil hareketi. neymiş efendim her silahın kendine has recoil'i varmış, sen de mouse ile ters yönlü hareket yapınca mermiler direk adamın üstüne gidermiş falan. önceki cs sürümlerinde silahlarda geri tepme vardı ama belli bir daire içerisine rastgele recoil olurdu tıpkı gerçekteki gibi. yani mouse ile bi hareket yaparak mermileri tek noktaya hiçbir şekilde yönlendiremezsiniz. bir diğeri koşarken keleş ile hs atabilmek. hiç kusura bakmayın ama hiçbir allahın kulu elinde silahla koşarken durduğu an bırak hs atmayı, gövdeye bile isabet ettiremez. arkadaş biz askerde 20 metre koşup yere yatıp nefes kontrolü yaparak 100 metredeki hedefi tutturamıyorduk, bu oyunda neymiş koşmanın ters yönlü tuşuna basınca recoil sıfırlanırmışta falan filan. bir diğeri, adamla aynı mesafe koşuyoruz, aynı köşeyi dönüyoruz aynı şekilde sıkıyoruz, herif 10 mermiden 4 isabet ettiriyor, ben 1 isabet ettiriyorum. aradaki mesafe de 5 metre ha! ne kadar sekerse seksin 5 metreden hiç mi vurulmaz kardeşim, böyle mallık yok. bir de awp'den bahsetmek istiyorum, adam ceylan gibi sekerek geliyor, laps diye indiriyor. siz nerde gördünüz uzun namlulu bir adamın seke seke hedefi vurduğunu. uzun namlulu silahlarda sabır vardır, hesap kitap vardır, "bilader bu da oyun, o kadar olmaz" diyeceksiniz, en azından diğer silahlarda olan recoil mantığının bir kısmı bu silahta da olur. adamın yerini biliyorum, m4 ile tek tek atıyorum ama ana!! recoil sıfırlanmadığı için sıfır isabet, adam sniper ile zıplıyor oturur oturmaz hs çakıyor. bunlar gerçek ise bu oyun sizi kanser eder, paranız boşa gitmesin. hile ise zaten kanser olursunuz. bunları niye anlattım? acemi olduğum için değil, yılların fps oyuncusuyuz, cs 1.2'den beri hepsini oynadık, half life kralıyız, cod, bf serilerinin hepsini oynadık, mouse elimiz ayağımız resmen. 2001'den beri fps oynarım, bak 16 sene olmuş adam köşeyi döner dönmez ben daha 1 hit vuramadan hs atabiliyorsa bana, bu oyun değil mallığın daniskasıdır.