CS:GO alınır mı?

Alınır. Fakat kanser olma tehliken var. Oyun güzel bence. Çok hileci dolu o biraz sıkıntı. Bana gelen hileler çaktırmamaya çalışanlardan değil. Direk spinbot geliyor.

Oyun güzel bak. Ama hile kullananların zaten yüzde doksanı 15 yaşında Türk bir çocuk. Geçen gün gelmiş bizim takıma bir tanesi ( hile değil ama ) neymiş efendim silah atmamışım kafamdan vurdu iki kere sonra bi konuştu oyunda bildiğin çocuk yani. Sonra sövmeye başladı aklı sıra yabancı sandı beni. Bende bi güzel bunu evire çevire yedirttim o lafları. En güzel yöntem susturmaktır arkadaşlar !

Zaten ben en küçük bir tartışmada herkesi susturuyorum. Hile açanlar sadece Türkler değil. Herkes açıyor herkes. Spinbotundan tut çaktırmamaya çalışanlarından. Hile olarak şüphelendiğin birinin hile olup olmadığını en iyi gir çık taktiği ile anlarsın. Kendini ona gösteriyormuş gibi yap fakat geri çık. Duvar arkası görüşü var ise zaten istemeden vurur.

Alıp oynayabilirsin çok zevkli.

Cs:Go namıdiğer kanser simülatörü Oyun tarzıyla, buglarıyla (genelde güncellemelerle düzeltiyorlar ama o kadar çok ki yama yapa yapa bitmiyor, ya da bilerek bitirmiyorlar) hilecileriyle, skin pazarıyla falan içerisinde kansere yol açıcı bir çok şey barındırıyor. Ama kendine her zaman oynayabileceğin güzel bir takım, takım arkadaşları bulursan tadından yenmez.

Bence kesinlikle yüklemelisin. sonuçta 25 tl ve bayramda indirime girip 13 tl olacak, ve bu indirmek için gayet iyi bir neden ben tavsiye ediyorum bu arada hızlı oyun diyenlere, sizde hızlı olursanız el alabilirsiniz siz yavaş oldugunuz için karşıdaki hızlı geliyor. yani hızlı oynayan onlar değil yavaş oynayan sizlersiniz. ve kardeşim bence tek başına oynuyorsan pek zevki çıkmaz günde 1-2 rekabetçi girersin ama akraban,arkadaşın falan oynuyorsa özellikle 3 kişi ve üzeri çok eğlenceli rekabetçiye falan girdiğinizde takım olarak gezersiniz falan çok eğlenceli ama teksen günde 2 rekabetçiden sonra sıkılırsın oynayasın gelmez. tavsiye ettiğim oyun ve tek oynadığım oyun Cs Go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…