CS:GO Alt+Tab ekran karıncalanma sorunu

ticaretadamıı

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Reklam Grafik
Selam herkese. CS:GO açık iken Alt+Tab yapınca ekranımda karıncalanma oluyor. Sebebini 3 gündür bulamadım, her parçam sıfır. Driver'larım güncel, bilgisayarım yepyeni.

Sistem özellikleri:
  • Ryzen 5 2600 (4.0GHz OC)
  • Sapphire Nitro+ RX580 4 GB
  • B450M-A PRO Max 4133MHz anakart
  • Apacer panther 8x2 3000MHz RAM
  • 600W 80Plus Xigmatek PSU
Bu sorunu RX570 Nitro+ ile de yaşıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RX570'te bende yaşadım benim ki renlenip kırmızı yeşil gibi ve karıncalanıyordu PC res atıyordu PC açtıgımda oluyordu bu sıkıntı ve ekran kartı arızalı çıktı değişim oldu bence sendede ekran kartı arızalı olabilir.

Başlatma seçeneklerinde D3D9EX veya NOD3D9EX gibi bir kod varsa silmeyi dene.

RX570 i satıp RX580 aldım ikiside Sapphire Nitro+.Hala aynı sorunu yaşıyorum
Başlatma seçeneklerinde D3D9EX veya NOD3D9EX gibi bir kod varsa silmeyi dene.
denedim aynı

Merhaba benimde ekran kartım rx570 ve aynı sorunu bende yaşıyorum garantiden sıfırı geldi kart bozukmu acaba :/

Merhaba benim de ekran kartım RX570 ve aynı sorunu bende yaşıyorum garantiden sıfırı geldi kart bozukmu acaba :/
Evet kart bozuk PC acınca oluyor değil mi karıncalanıp çizgi çizgi reklenip gidiyor ve monitör kapanıp acılıordu bende sonra PC res atıyordu ya da ben res atıyordum düzeliyordu RX570'in genelinde var herhalde ROG STRIX vardı bende de acıyorum karıncalanıyor ve renkleniyor donuyor ve res atıyor kitleniyor ama düzeliyor oyuna girioyrum bir sıkıntı olmuyor falan evet bozuk kart kanka genelinde var herhalde RX570 ile RX590 tavsiye etmiyor cünkü sıkıntılıymıs bu kartlar en iyi aralarında RX580 calısıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…