OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 15 Nisan' da Nvidia GTA V için verdiği sürücüyü güncelledim. Dünden beri CS: GO' da alt+ tab yapınca oyun atıyor. (csgo.exe çalısmayı durdurdu) . Kütüphaneden dosyaları doğrula yaptım ama yine çözüme ulaşamadım. Bilen varsa söylerse sevinirim. .
15 Nisan' da Nvidia GTA V için verdiği sürücüyü güncelledim. Dünden beri CS: GO' da alt+ tab yapınca oyun atıyor. (csgo.exe çalısmayı durdurdu) . Kütüphaneden dosyaları doğrula yaptım ama yine çözüme ulaşamadım. Bilen varsa söylerse sevinirim. .
omerfaruk_ua Hectopat Katılım 17 Ocak 2015 Mesajlar 419 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #2 Lobiye giriste sorunlar oluyor bende, sizde oluyor mu?
OE06 Megapat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 470 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Konu güncel.
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2015 #4 Alt + Tab sorunu bende de mevcut. Çözümünü bulamadığım için oyunu sistemimi toplamadan önce oynamama kararı aldım. Kasmaya gerek yok.
Alt + Tab sorunu bende de mevcut. Çözümünü bulamadığım için oyunu sistemimi toplamadan önce oynamama kararı aldım. Kasmaya gerek yok.