EfeberkS Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Merhaba, birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Alt+Tab yapıyorum, oyuna geri döndüğümde ciddi bir FPS kaybı yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Merhaba, birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Alt+Tab yapıyorum, oyuna geri döndüğümde ciddi bir FPS kaybı yaşıyorum.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.299 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Kasım 2020 #2 EfeberkS dedi: Merhaba, birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Alt+Tab yapıyorum, oyuna geri döndüğümde ciddi bir FPS kaybı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum belki bilgisayarın kasıyordur arka planda çok şey varsa. Böyle olabileceğini düşünüyor musun? Veya sistemin iyi de başka bir sorun mu olabilir? Artı 0 Eksi
EfeberkS dedi: Merhaba, birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum. Alt+Tab yapıyorum, oyuna geri döndüğümde ciddi bir FPS kaybı yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum belki bilgisayarın kasıyordur arka planda çok şey varsa. Böyle olabileceğini düşünüyor musun? Veya sistemin iyi de başka bir sorun mu olabilir?
Ömer faruk SÖNMEZ Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Ben de aynı şeyi valorant'ta yaşıyorum var mıdır bir çözümü? Artı 0 Eksi