ÖMER ÖLMEZ Hectopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2017 #21 Hayır açık olmuyor. Bu arada Recep Baltaş abi yardım edersen çok güzel olur
ornitorenx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 1.040 Çözümler 3 18 Temmuz 2017 #22 Aynı sorun bende de var, Windows + Tab çok etkili, onun sayesinde bilgisayarın donup oyunu kapatamadığım oyuna geri döndüm.
Aynı sorun bende de var, Windows + Tab çok etkili, onun sayesinde bilgisayarın donup oyunu kapatamadığım oyuna geri döndüm.
ÖMER ÖLMEZ Hectopat Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2017 #23 Ben sorunu çözdüm galiba ilk önce mouse almıştım üzerinde masaüstü yazıyordu oyunda yanlışlıkla bastım bide ne göriyim masaüstüne donmadan indi
Ben sorunu çözdüm galiba ilk önce mouse almıştım üzerinde masaüstü yazıyordu oyunda yanlışlıkla bastım bide ne göriyim masaüstüne donmadan indi
Mertkarasu Hectopat Katılım 24 Kasım 2015 Mesajlar 57 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2017 #24 ÖMER ÖLMEZ dedi: Ben sorunu çözdüm galiba ilk önce mouse almıştım üzerinde masaüstü yazıyordu oyunda yanlışlıkla bastım bide ne göriyim masaüstüne donmadan indi Genişletmek için tıkla... Hocam anlatmısınız banada nasıl çözdünüz sorunu?
ÖMER ÖLMEZ dedi: Ben sorunu çözdüm galiba ilk önce mouse almıştım üzerinde masaüstü yazıyordu oyunda yanlışlıkla bastım bide ne göriyim masaüstüne donmadan indi Genişletmek için tıkla... Hocam anlatmısınız banada nasıl çözdünüz sorunu?
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2017 #25 Görüntü modunu ''Tam Ekran Pencereli'' yaparsanız sorununuz çözülür.