CS:GO AMD 5700 XT vs NVIDIA 1660 Ti

CS de ekran kartları değil işlemciler karşılaştırılmalı.
İşlemci karşılaştırmasını paylaştım onda da kavga çıkardınız.

Gerçekten neye tepki verdiğinizi anlamıyorum, çok komik aslında. Bir de testin benimle hiçbir alakası olmamasına rağmen beni suçluyorlar.
Ekşi sözlükteki technopat.net başlığında bahsedilen arkadaşlar bunlar.

Ben kavga çıkarmadım, o konuda sadece Intel'in fiyat farkına değecek kadar performans vermediğini söyledim, ayrıca CS gibi eski bir oyunda Intel'in daha iyi performans vermesine şaşırılmamalı. Yeni oyunların performanslarına bakılmalı.

Bence sana biraz fazla yükleniyorlar. Sürü psikolojisi var sana karşı.

E bunu ben de belirttim, yetmedi tepkiler üzerine o mesajı kopyalayıp bir daha attım.
F/P olarak bakarsak AMD önde demiştim. Ona rağmen tepkiler dozunu aşarak arttı olay hakarete kadar gitti.
Tamam fikir ayrılıkları olabilir, tartışırsın vs bunlar doğal süreçler de hakaret etmek nedir? Konuyu her fırsatta kişiselleştiren bir tayfa var.

Ben burada sitenin yaptığı testi paylaşıyorum, farkın bu kadar az olmasına pek şaşırmadım çünkü CS GO'da işlemci daha önemli. Bununla ilgili bir yorumun varsa yaparsın yoksa paylaşan hakkında yorum yapmazsın bu bir ahlak kuralıdır.

Senin için söylemiyorum, forum geneli için konuşuyorum.

Hocam tamam doğru da, konunun amacını anlamadım. CS:GO?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…