CS:GO AMD ekran kartı renk ayarı

sagatagat

Megapat
Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Merhabalar. Bildiğiniz gibi NVIDIA'nın digital vibrance ayarları CS:GO'yu bir üst seviyeye taşıyor. AMD RX 590 Nitro+ ekran kartı kullanıyorum. Radeon Software'de Saturation'u 200 yaptığımda dahi bu renkleri alamıyorum. Mesela dust II'de çok bariz farklar görünüyor. İlgili fotoğraf linkini de bırakıyorum karşılaştırma yaptığı. Bu renk ayarlarını AMD ile oluşturmak mümkün müdür? Yardımlarınız için teşekkür ederim.Renk Karşılaştırma Linki

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet mümkün bıraktığım fotoğraflardan bakarak yapabilirsin.Catalyst uygulamasında VGA ekranlarım bölümünden yapıyorsun resmin sol tarafında var.Sonra ekran rengi bölümünden doygunluk ayarını kendine göre yaparsın.İyi Sosyaller !

Evet mümkün. Ben kullanıyorum mesela. Radeon Software açtıktan sonra "Oyun" seçeneğine basın. CS:GO'yu seçin ve sağ altta 'Özel Renk" seçeneğini aktif hale getirin. "Doygunluk" 100 olması lazım onu 200 yapın. Karanlık yerleri daha iyi görmek için Parlaklık seçeneğini 0 dan 30 yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ben daha dün buradan yaptım, sadece CS:GO değil, bilgisayar için de oldu.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ancak fotoğraf bırakmamışsınız ya da ben göremedim
Saturation seçeneğini 200 yaptığımı belirtmiştim. Ancak hala çok farklı renkler.Mesela aşağıya koyacağım videonun belirttiğim dakikasında mirage haritasının görünümü ile benimkinin görünümü çok bariz farklı. İlgili Video
Merhaba. Kullandığım yazılım Radeon Software 2020 Adrenalin. Bu eski sürümü sanırım. Ayrıca bu seçenek zaten 200'de. Yukarıdaki cevabımda ilgili videodan mirage haritasının görünüşüyle benimki çok farklı.

Evet unutmuşum afedersiniz.
Yeni nesil ekran kartlarında benim bildiğim bu programdan da yapılıyor (Fotoğraftaki AMD programı).
Sağ üstte "Tanımlanın" yanında "Renk" olcak ordan da yükseltmeniz gerekiyor diye biliyorum.
Ben de yeni farkettim bende sizin attığınız Mirage fotoğrafındaki değişim kadar olmuyor.Eski Pcimde 9400 GT vardı Ndvida Ayarlarından yapınca baya fazla artıyordu , şu an HD5450 kullanıyorum çeyreği kadar etki ediyor.

Dosya Ekleri

• technopat vibrance.PNG
    38,8 KB · Görüntüleme: 2.075
  • amd radeon ayar.PNG
    32,1 KB · Görüntüleme: 1.561
Son düzenleme:
Sanırım NVIDIA ekran kartları kadar etkili olmuyor doygunluk ve fark... Neyse kısmet Teşekkürler cevabınız için.

@sagatagat bir tık hortlatıcam ama maalesef bende yapamadım NVIDIA'nın ki gibi.

AMD software de özel renk diye bir ayar gözükmüyor bende ekran kartım AMD R5 M330.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…