CS:GO ani FPS düşüş sorunu

Sefer Altan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. CS GO'da bi sıkıntım var. Rekabetçi maça veya servera girdiğimde FPS'yi 60'a sabitliyorum ve 57-60 arası 5 dakika boyunca oynuyorum ama sonra ne oluyo bilmiyorum direk FPS10'a düşüyo ve bu 3-5 saniye arası devam ediyor. Sonra düzeliyo. Bu da benim sinirimi baya bi bozuyo herkes gibi. Daha sonra bi 15 dakika falan daha oynayınca direk FPS 35'lere düşüp tekrar aniden 10'a düşüp(yine ani düşüş) tekrar 35'e çıkıyor ve bu devam ederek oyunu oynatmayacak şekilde dönüyor.
NVIDIA Ekran kartı kullanıyorum driver'larım güncel. Pc özellikleri de şöyle :

DELL INSPIRON
İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Home Basic
Ana İşlemci : Intel(R) Core i5-2430M CPU @ 2.40GHz
Video Bağdaştırıcı : Intel(R) HD Graphics Family
Video Belleği : 1,77 GB
Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 (60HZ)
Toplam Bellek : 3,91 GB
Serbest Bellek : 1,69 GB
Toplam Sabit Disk : 451,01 GB
Serbest Sabit Disk : 357,75 GB
OS Adı : Microsoft Windows Home Basic
OS Sürümü : 6.1.7601
DirectX 11
RAM:4GB
Ekran Kartı : 1696 MB

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik ayarlarını düşür birde öyle dene.

Dostum benim sistemde seninle benzer aşağı yukarı ancak sen iyi fps alıyorsun yine ) Ben bütün oyun boyunca 25'in üzerine çıkamıyorum En düşük ayarlarda olmasına rağmen..

benim laptop'da i5 5200u işlemci csgo'da ani fps düşüşleri yaşıyorum bir kaç yere baktım bir çok insan bu sorunu yaşıyor işlemci kendini tam kapasita kullanamadığı için olabiliyomuş.

Benim PC 8 yılık istersen özelliklerini yazmayayım.. Ama buna rağmen config + video ayarlarını yüksek performans'a getirerek sabit 40-50 FPS alıyorum. 50 FPS ile de LEM rütbesine gelmiş bulunmaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…