CS:GO Ani Kilitlenme Donma

Miyav

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar bugun akşam yaşadığım bir sorun ilk. PC'mi açtım win8.1 kullanıyorum. Bir güncelleme vardı yaptı falan aradan 10 dakka geçti. Bende bi arkadaşlar 1v1 gireyim dedim girdim girdikten sonra bi 3 dakka sonra ekran aniden dondu kilitlendi. Geri gelmedi ne görev yöneticisini açabiliyorum ne başka bir şey. Sonra düğmesinden kapattım. PC'yi sonra yeniden açtım ölüm maçı girecektik oyun aranıyor da 11. Saniyesinde tak yine gitti. Bunu denedim hep ama hiçbirinde düzelmedi ve Steam yeniden şifre istedi başlatma seçenekleri sililndi falan. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sorun bendede var cs go yu açıyorum ve donuyor bekledım geçmedi aniden oyun kılıtlenıyor ve bılgısayara elle reset atıyodum nvidia denetim masasına gir görüntü ayarlarını önayarla yapa gel bi ayarla oynamadıysan kalite seçilidir beim tercihimi seç ve şunları kullan var ona tıkla ve performansı seçip uygula de donmicaktır en azından ben böyle çözdüm ama seni bilmem BENDE 2 HAFTA DONMADI

AZ ÖNCE CS GO GIRDIM BENDE DE HATA TEKRAR OLUŞTU YARDIM EDEBİLECEK ?

Son düzenleme:

Kanka adam 2016 da yazmış sende 2018 de yazmışsın adam nasıl baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…