CS:GO Ani Takılma Sorunu

Son düzenleme:
Galiba SSD'den artık ne deneyeceğimi şaşırdım SSD değerleri de normal yani problem yok anlam veremiyorum.

Hala devam ediyor cidden SSD hariç format driver BIOS artık ne gerektiyse yaptım sadece SSD kaldı şu an.

Hocam cl_forcepreload komutunu dener misiniz? Sizde neyse tam tersini deneyin. 2. bir çözüm olabilecek şey de şu CS:GO açıldığı zaman görev yöneticisini açın, ayrıntılar, CS:GO sağ tık ve UAC sanallaştırma seçeneğine tıklayın.

Teşekkür ederim denedim maalesef sonuç aynı artık gene bir offline format atıp tekrar deneyeceğim olmazsa farklı bir SSD bulup denemem gerekiyor.

Teşekkür ederim denedim maalesef sonuç aynı artık gene bir offline format atıp tekrar deneyeceğim olmazsa farklı bir SSD bulup denemem gerekiyor.

Program files/Steam/userdata bölümündeki her şeyi ya silip ya da farklı bir dosyaya atıp dener misiniz? (Steam kapalı olsun)

Aynı sorun bende de vardı, Teknik servise gönderdim. SSD VE RAM değişikliği yaptılar sorunum çözüldü.

Arkadaşlar ping in en az 100 altı olması lazım yoksa maçtan bir şey anlamazsınız.

Sorunu çözebildiniz mi? Lütfen cevaplayızınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…