Kolpa Ayhan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 407 28 Şubat 2021 #1 Tamamen random bir şekilde gerçekleşen bir sorun. Oyun esnasındayken oluyor genelde ve bunu sürekli yaşıyorum. Oyun dosyalarını da doğruladım hiçbir işe yaramadı. Başka oyunlarda hiçbir şey olmuyor yalnızca CS:GO'da yaşıyorum bu sorunu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2021
Tamamen random bir şekilde gerçekleşen bir sorun. Oyun esnasındayken oluyor genelde ve bunu sürekli yaşıyorum. Oyun dosyalarını da doğruladım hiçbir işe yaramadı. Başka oyunlarda hiçbir şey olmuyor yalnızca CS:GO'da yaşıyorum bu sorunu.
Janpardayan Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 801 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #2 Böyle bir durum ile karşılaşmıştım oyundan attığından Steam'den komple çıkış yapıp sonra oyunu açınca düzelmişti bende. Artı 0 Eksi
Böyle bir durum ile karşılaşmıştım oyundan attığından Steam'den komple çıkış yapıp sonra oyunu açınca düzelmişti bende.
KS KS Kolpa Ayhan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 407 28 Şubat 2021 #3 Janpardayan dedi: Böyle bir durum ile karşılaşmıştım oyundan attığından Steam'den komple çıkış yapıp sonra oyunu açınca düzelmişti bende. Genişletmek için tıkla... Bende sürekli tekrar ediyor kendini. Her gün en az 1 kere yaşıyorum bu sorunu. Artı 0 Eksi
Janpardayan dedi: Böyle bir durum ile karşılaşmıştım oyundan attığından Steam'den komple çıkış yapıp sonra oyunu açınca düzelmişti bende. Genişletmek için tıkla... Bende sürekli tekrar ediyor kendini. Her gün en az 1 kere yaşıyorum bu sorunu.
Janpardayan Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 801 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #4 Kolpa Ayhan dedi: Bende sürekli tekrar ediyor kendini. Her gün en az 1 kere yaşıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Çoklu işlemci kullanımını kapatmayı deneyebilirsiniz grafik ayarlarından ama bu da performansı bir tık düşürebilir. Artı 0 Eksi
Kolpa Ayhan dedi: Bende sürekli tekrar ediyor kendini. Her gün en az 1 kere yaşıyorum bu sorunu. Genişletmek için tıkla... Çoklu işlemci kullanımını kapatmayı deneyebilirsiniz grafik ayarlarından ama bu da performansı bir tık düşürebilir.
KS KS Kolpa Ayhan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 407 28 Şubat 2021 #5 Janpardayan dedi: Çoklu işlemci kullanımını kapatmayı deneyebilirsiniz grafik ayarlarından ama bu da performansı bir tık düşürebilir. Genişletmek için tıkla... Onu da denemiştim ama maalesef ki işe yaramadı. Artı 0 Eksi
Janpardayan dedi: Çoklu işlemci kullanımını kapatmayı deneyebilirsiniz grafik ayarlarından ama bu da performansı bir tık düşürebilir. Genişletmek için tıkla... Onu da denemiştim ama maalesef ki işe yaramadı.