TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #1 Sadece Mirage haritasında oynayabiliyorum, diğer haritalarda yükleme ekranında herhangi bir hata vermeden oyun kapanıyor. Ne yapmalıyım?
Sadece Mirage haritasında oynayabiliyorum, diğer haritalarda yükleme ekranında herhangi bir hata vermeden oyun kapanıyor. Ne yapmalıyım?
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #11 glikojen dedi: Sistem kötü olabilir. CS:GO'nun sistem gereksinimleri. İşletim sistemi: Windows® 7/Vista/XP. İşlemci: Intel® core™ 2 Duo E6600 ya da AMD phenom™ X3 8750 işlemci veya daha iyisi. Bellek (RAM): 4 GB. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 420 veya AMD Radeon HD 6450. DirectX sürümü: 9. Depolama (hafıza): 15 GB kullanılabilir alan. Genişletmek için tıkla... Galiba bu eski sistem gereksinimleri Windows 10 yok çünkü. TahaBey7 dedi: Yaptım 10KB'lik dosya indirdi, hiçbir şey olmadı. 64. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilir mi çok emin değilim ama. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Sistem kötü olabilir. CS:GO'nun sistem gereksinimleri. İşletim sistemi: Windows® 7/Vista/XP. İşlemci: Intel® core™ 2 Duo E6600 ya da AMD phenom™ X3 8750 işlemci veya daha iyisi. Bellek (RAM): 4 GB. Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 420 veya AMD Radeon HD 6450. DirectX sürümü: 9. Depolama (hafıza): 15 GB kullanılabilir alan. Genişletmek için tıkla... Galiba bu eski sistem gereksinimleri Windows 10 yok çünkü. TahaBey7 dedi: Yaptım 10KB'lik dosya indirdi, hiçbir şey olmadı. 64. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilir mi çok emin değilim ama.
KS KS TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #12 rymphas dedi: Galiba bu eski sistem gereksinimleri Windows 10 yok çünkü. Yazılımsal olabilir mi çok emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Sanmam yazılımsal bir şey olduğunu ama başka neden de kalmıyor o değilse. Artı 0 Eksi
rymphas dedi: Galiba bu eski sistem gereksinimleri Windows 10 yok çünkü. Yazılımsal olabilir mi çok emin değilim ama. Genişletmek için tıkla... Sanmam yazılımsal bir şey olduğunu ama başka neden de kalmıyor o değilse.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 20 Mayıs 2021 #13 TahaBey7 dedi: Yaptım 10KB'lik dosya indirdi, hiçbir şey olmadı. 64. Genişletmek için tıkla... Cfg üzerinde değişiklik yaptıysanız geri alın. Artı 0 Eksi
TahaBey7 dedi: Yaptım 10KB'lik dosya indirdi, hiçbir şey olmadı. 64. Genişletmek için tıkla... Cfg üzerinde değişiklik yaptıysanız geri alın.
KS KS TahaBey7 Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Çözümler 1 Yer Semt-i Emekköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #14 Er73748 dedi: Cfg üzerinde değişiklik yaptıysanız geri alın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayarını değiştirmedim zaten bu olduktan sonra burada konu açtım. Artı 0 Eksi
Er73748 dedi: Cfg üzerinde değişiklik yaptıysanız geri alın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ayarını değiştirmedim zaten bu olduktan sonra burada konu açtım.
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #15 TahaBey7 dedi: Herhangi bir ayarını değiştirmedim zaten bu olduktan sonra burada konu açtım. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi? Artı 0 Eksi
TahaBey7 dedi: Herhangi bir ayarını değiştirmedim zaten bu olduktan sonra burada konu açtım. Genişletmek için tıkla... Driverlar güncel mi?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 20 Mayıs 2021 #16 TahaBey7 dedi: Herhangi bir ayarını değiştirmedim zaten bu olduktan sonra burada konu açtım. Genişletmek için tıkla... CS:GO aniden kapanıyor CS:GO oynarken oyun bir anda kapanıyor. Neden yapar bir çözebilir misiniz? www.technopat.net PC CS:GO oynarken aniden kapanıyor CS:GO oynarken 5-6 dakika sonra kapanıyor bilgisayar. Yardımcı olursanız sevinirim. www.technopat.net Artı 0 Eksi
TahaBey7 dedi: Herhangi bir ayarını değiştirmedim zaten bu olduktan sonra burada konu açtım. Genişletmek için tıkla... CS:GO aniden kapanıyor CS:GO oynarken oyun bir anda kapanıyor. Neden yapar bir çözebilir misiniz? www.technopat.net PC CS:GO oynarken aniden kapanıyor CS:GO oynarken 5-6 dakika sonra kapanıyor bilgisayar. Yardımcı olursanız sevinirim. www.technopat.net
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #17 Radeon Software > Ekran Kartları > Gelişmiş bölümünden GPU iş yükünün Ekran Kartları ayarında olduğundan emin olur musunuz ? Aynı sorunu yaşıyordum bu sayede çözdüm. Artı 0 Eksi
Radeon Software > Ekran Kartları > Gelişmiş bölümünden GPU iş yükünün Ekran Kartları ayarında olduğundan emin olur musunuz ? Aynı sorunu yaşıyordum bu sayede çözdüm.