CS:GO Anlık Donma Sorunu

Atakan Kuskaya

Megapat
Daha fazla  
Cs:Go oynuyorum uzun zamandır hiç böle bir sorun yaşamamıştım. Ping ve fps değerlerim gayet normalken oyun anlık donuyor ben hariç ben ateş edip hareket edebiliyorum fakat diğer oyuncuların hareketleri donuyor böylelikle benim görüp ateş ettiğim adam çoktan gitmiş yada beni vurmuş oluyor. Bu konu hakkında yardım edebilecek biri var mı?

Benzer sorunlar bende de oldu bir kaç kez. Ani internet kesintisi yada ani hız düşüşü gibi durumlarda olabiliyor. Oyunda herkes donuyor ama sen hala hareket ediyorsun. Karşında duran adam aniden kaybolup başka yere ışınlanıyor. Sohbet satırına yazdığın mesajlar gitmiyor vs. İnternet bağlantını kontrol etmende fayda var. Apartmanda falan yaşıyorsan interneti çalanlar olabilir. Benim başıma gelmişti. :) Ama bende 6 ay boyunca 2-3 kez oldu. Eğer sürekli oluyorsa sorun başka olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı