ositefal Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 31 10 Aralık 2020 #1 Günlerdir sıkıntısız oynuyordum. Güncellemeden sonra 150 civarında olan FPS değerim 1-3 sn boyunca 5 dk da bir oldukça düşmeye başladı. Sizce nedeni nedir ve ne gibi çözümü vardır? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2020
Günlerdir sıkıntısız oynuyordum. Güncellemeden sonra 150 civarında olan FPS değerim 1-3 sn boyunca 5 dk da bir oldukça düşmeye başladı. Sizce nedeni nedir ve ne gibi çözümü vardır?
Secret 37 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 200 Makaleler 1 10 Aralık 2020 #2 Galiba optimizasyonula alakalı oyunun motoru eski bir motor yeni bir motora geçerlerse optimizasyonu düzelir düşünüyorum.
Galiba optimizasyonula alakalı oyunun motoru eski bir motor yeni bir motora geçerlerse optimizasyonu düzelir düşünüyorum.
ositefal Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 31 13 Aralık 2020 #3 Secret 37 dedi: Galiba optimizasyonula alakalı oyunun motoru eski bir motor yeni bir motora geçerlerse optimizasyonu düzelir düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldi ve düzeldi.
Secret 37 dedi: Galiba optimizasyonula alakalı oyunun motoru eski bir motor yeni bir motora geçerlerse optimizasyonu düzelir düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Güncelleme geldi ve düzeldi.