CS:GO antihile sistemi nasıl aktif edilir?

Sound Track

Centipat
Yer
Almanya Hamm
Arkadaşlar 2 ay önce CS:GO'ya bir antihile güncellemesi gelmişti ve ben o gün pek önemsememiştim. Geldiği günki güncellemede Steam'da CS:GO>özellikler>betalar deyip orada aşağıdaki fotoğraftaki gibi.

Daire ile gösterdiğim yeri seçince güncelleme yapıyordu ve oyuna girince ayarlar>oyun deyince orada secure launch a basıp evet e basınca hileler olmuyordu. Hileler olmuyordu dediğim betalardan değiştirildiği için sadece o betadaki adamlarla oynanıyordu ve o betaya 3. parti yazılım ve hile ile girince direkt banlıyordu. Ben bugün betalardan değiştirecektim ama fotoğraftaki daire içindeki betayı bulamadım. Bende sadece 2 tane beta var ve ikisini de denememe rağmen oyunda secure launch diye bir seçenek yok. Size sorum anti hile sistemini kaldırmışlardı? Kaldırmadılarsa nasıl yapabilirim?

O güncelleme geldi zaten hocam, şu trusted mod saçmalığından bahsediyorsunuz sanırım. Şu an oyuna aktif edildi, işe yaradığı yok ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…