CS:GO Antwerp 2022 bileti alınır mı?

Gdjer372

Hectopat
143 liraya ve 250 liraya 2 farklı bilet var. Farkı ne bunların? Bir de bunu alınca bize item mi verecek? Parasını çıkarır mı?

250 TL'lik olan bilet ile 3 adet istediğin hatıra paketini alabiliyorsun. Parasını çıkartıp çıkartmama konusunda biraz beklemeni tavsiye ederim.

Amacınız kâr etmek ise alınmaz. 250 liralık olanda tokenlar bulunuyor bunlarla oynanan maçlarda hatıra item düşürüyorsunuz, iyi item düşerse kâr edebilirsiniz. Bu bileti alanlar genelde jetonu için alıyor. Turnuvanın aşamalarından geçen takımları tahmin ederek jetonunuzu yükseltebiliyorsunuz. Jeton görünüş için.

Benim için kardan ziyade değeri önemli. 5 yıldır gerçekleşmeyen bir olay gerçekleşip Türk takımı majore gitmiş. Hatıra için bile alınır. Her şey para değil. Bütçesi olanlar almalı.

Cobblestone hatıra paketi gibi bir eşya düşme ihtimali yoktur değil mi?
Benim için kardan ziyade değeri önemli. 5 yıldır gerçekleşmeyen bir olay gerçekleşip Türk takımı majore gitmiş. Hatıra için bile alınır. Her şey para değil. Bütçesi olanlar almalı.
Hangisi Türk takımı? SpaceS dağıldığından beri takip etmiyorum turnuvaları.

Cobblestone hatıra paketi gibi bir eşya düşme ihtimali yoktur değil mi?

Hangisi Türk takımı? SpaceS dağıldığından beri takip etmiyorum turnuvaları.
Eternal Fire. Cobble aktif harita havuzundan kalktı maalesef havuzda olan haritalardan düşürebilirsin.

Her ay 143 TL ödüyor muyuz yoksa 1 kere alınca hep bizde mi kalıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…