STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 3 Haziran 2022 #1 İndirim geç de olsa geldi. Hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz? İmza kapsüllerinde biraz kararsız kaldım.
İndirim geç de olsa geldi. Hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz? İmza kapsüllerinde biraz kararsız kaldım.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #2 STR4NGE dedi: İndirim geç de olsa geldi. Hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz? İmza kapsüllerinde biraz kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bas birine gitsin, nasıl olsa hepsi yükseliyor.
STR4NGE dedi: İndirim geç de olsa geldi. Hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz? İmza kapsüllerinde biraz kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Hocam bas birine gitsin, nasıl olsa hepsi yükseliyor.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #3 GMC Denali dedi: Hocam bas birine gitsin, nasıl olsa hepsi yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Kaça düştü fiyatları.
GMC Denali dedi: Hocam bas birine gitsin, nasıl olsa hepsi yükseliyor. Genişletmek için tıkla... Kaça düştü fiyatları.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 3 Haziran 2022 #4 Zyplux dedi: Kaça düştü fiyatları. Genişletmek için tıkla... 3,60 TL. STR4NGE dedi: İndirim geç de olsa geldi. Hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz? İmza kapsüllerinde biraz kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bir miktar Challenger ve az miktarda Contenders aldım.
Zyplux dedi: Kaça düştü fiyatları. Genişletmek için tıkla... 3,60 TL. STR4NGE dedi: İndirim geç de olsa geldi. Hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz? İmza kapsüllerinde biraz kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Bir miktar Challenger ve az miktarda Contenders aldım.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 3 Haziran 2022 #5 Şu an kuru 14 civarlarında almışlar. 1 2 gune güncelleme gelir. Aldıklarımı burada paylaşırım.
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 710 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #6 Outsiders altın çıktı. Bu takım dağılacakmış ne olur sizce? Steam'den kalkıyormuş galiba dağılan takımların Gold stickeri.
Outsiders altın çıktı. Bu takım dağılacakmış ne olur sizce? Steam'den kalkıyormuş galiba dağılan takımların Gold stickeri.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #7 Ryo41 dedi: Outsiders altın çıktı. Bu takım dağılacakmış ne olur sizce? Steam'den kalkıyormuş galiba dağılan takımların Gold stickeri. Genişletmek için tıkla... Satma gülüm. 1-2 sene bekle servetin olur.
Ryo41 dedi: Outsiders altın çıktı. Bu takım dağılacakmış ne olur sizce? Steam'den kalkıyormuş galiba dağılan takımların Gold stickeri. Genişletmek için tıkla... Satma gülüm. 1-2 sene bekle servetin olur.
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 710 Çözümler 1 3 Haziran 2022 #8 GMC Denali dedi: Satma gülüm. 1-2 sene bekle servetin olur. Genişletmek için tıkla... Al hocam o zaman sen de 200 TL şu an .
GMC Denali dedi: Satma gülüm. 1-2 sene bekle servetin olur. Genişletmek için tıkla... Al hocam o zaman sen de 200 TL şu an .
ozerturkerr Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #9 Kapsüllerin olayını biri tam olarak anlatabilir mi? Bende kapsül almalı mıyım, kar ettirir mi?
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 951 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2022 #10 Hesabımda güzel bir miktar para var. Oyun için bekletiyordum. Kapsülün olayı ne bende alayım mı birkaç tane?
Hesabımda güzel bir miktar para var. Oyun için bekletiyordum. Kapsülün olayı ne bende alayım mı birkaç tane?