musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Steam arayüzü çalışmıyor. CS:GO'da başkasının topluluk profiline de bakamıyorum. Bu neden kaynaklanıyor? Başka bir hesapla girince açılıyor ama şu anki hesabımla yapınca açılmıyor. Arayüzü etkinleştir ayarı ayarlarda açık.
Merhaba. Steam arayüzü çalışmıyor. CS:GO'da başkasının topluluk profiline de bakamıyorum. Bu neden kaynaklanıyor? Başka bir hesapla girince açılıyor ama şu anki hesabımla yapınca açılmıyor. Arayüzü etkinleştir ayarı ayarlarda açık.
Çözüm musa67musa 7 Mayıs 2023 Sorunu çözdüm. Kütüphaneden CS:GO'ya tıklayıp özelliklerden oyun içi Steam arayüzü etkinleştir dedim oldu. Konu kapanabilir.
Sorunu çözdüm. Kütüphaneden CS:GO'ya tıklayıp özelliklerden oyun içi Steam arayüzü etkinleştir dedim oldu. Konu kapanabilir.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 8 7 Mayıs 2023 #2 Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #3 Mr. L dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunla alakalı değil hiç çalışmıyor arayüz. Artı 0 Eksi
Mr. L dedi: Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Oyunla alakalı değil hiç çalışmıyor arayüz.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 890 Çözümler 8 7 Mayıs 2023 #4 Hocam bir bilgisayarı kapat açabilir misiniz? Belki tutar. Artı 0 Eksi
KS KS musa67musa Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 449 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #5 Sorunu çözdüm. Kütüphaneden CS:GO'ya tıklayıp özelliklerden oyun içi Steam arayüzü etkinleştir dedim oldu. Konu kapanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm. Kütüphaneden CS:GO'ya tıklayıp özelliklerden oyun içi Steam arayüzü etkinleştir dedim oldu. Konu kapanabilir.