CS:GO arka planda çalışırken LoL oynanabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

TwistyJead

Decapat
Daha fazla  
RAM
XPG Gammix D10 8GB 3200MHz CL16 DDR4 8x2 = 16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
WD Blue SN570 500GB GEN3X4 M.2 SSD
Ekran kartı
Asus Radeon DUAL RX 6600 8 GB VRAM
Anakart
ASUS Prime A320M
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500
Selam arkadaşlar, CS:GO'da kasa düşürmek için konsola "+right" yazıp deathmatch girip AFK bıraktığımızda, oyunu arka planda çalışır vaziyette bıraktığımız için işlemci, ekran kartı vs. kullanır mı? Bilgisayarı yorar mı? CS:GO açıkken LoL oynasak sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

LoL yüksek bir oyun değil bir sıkıntı olacağı düşünmüyorum.

Sistem kullanır ama 2 oyunun gereksinimlerini ve senin makinayı göz önünde bulundurursak sıkıntısız bir şekilde ikisini de oynayabilirsin.

CS GO, DirectX 9 kullandığı için bazen saçmalayabiliyor. Eğer donanım kaynaklarınız yeterliyse tam ekran pencereli seçeneği ile ayarlarsanız ikisini de rahatça aynı anda kullanabilirsiniz.

Açar sorun olmaz en düşük grafiklere al CS'yi FPS'i de en düşüğe getir tamam.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar, son olarak LoL yerine Valorant sıkıntı olur mu?

Bilgisayarı yorar, ama 2 oyunu da çalıştırır, Lol'ü oynayabilirsiniz. Ben internette dolaşırken açık bırakıyorum genelde ancak büyük çoğunlukla belli bir süre geçtikten sonra (10dakika-60dakika-100 dakika değişiyor) oyun kapanıyor sebebini bilmiyorum. Sizde de aynı durum olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…