Selam arkadaşlar, CS:GO'da kasa düşürmek için konsola "+right" yazıp deathmatch girip AFK bıraktığımızda, oyunu arka planda çalışır vaziyette bıraktığımız için işlemci, ekran kartı vs. kullanır mı? Bilgisayarı yorar mı? CS:GO açıkken LoL oynasak sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar, CS:GO'da kasa düşürmek için konsola "+right" yazıp deathmatch girip AFK bıraktığımızda, oyunu arka planda çalışır vaziyette bıraktığımız için işlemci, ekran kartı vs. kullanır mı? Bilgisayarı yorar mı? CS:GO açıkken LoL oynasak sorun olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
CS GO, DirectX 9 kullandığı için bazen saçmalayabiliyor. Eğer donanım kaynaklarınız yeterliyse tam ekran pencereli seçeneği ile ayarlarsanız ikisini de rahatça aynı anda kullanabilirsiniz.
Bilgisayarı yorar, ama 2 oyunu da çalıştırır, Lol'ü oynayabilirsiniz. Ben internette dolaşırken açık bırakıyorum genelde ancak büyük çoğunlukla belli bir süre geçtikten sonra (10dakika-60dakika-100 dakika değişiyor) oyun kapanıyor sebebini bilmiyorum. Sizde de aynı durum olabilir.