N nzple Femtopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar CS:GO'da nova 3'üm yaşım 17 rekabetçi için takım arıyorum 16 ve 18 yaş aralığı yazarsa sevinirim. Bıktım Rus'larla oynamaktan ciddi ve saygılı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2020
Arkadaşlar CS:GO'da nova 3'üm yaşım 17 rekabetçi için takım arıyorum 16 ve 18 yaş aralığı yazarsa sevinirim. Bıktım Rus'larla oynamaktan ciddi ve saygılı olursanız sevinirim.
King Weathers Decipat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.180 Çözümler 5 2 Aralık 2020 #2 Hem CS:GO oynayıp, hem saygılı hem de ciddi birini bulursanız bana haber verin.
N nzple Femtopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 King Weathers dedi: Hem CS:GO oynayıp, hem saygılı hem de ciddi birini bulursanız bana haber verin.baba Genişletmek için tıkla... King Weathers dedi: Hem CS:GO oynayıp, hem saygılı hem de ciddi birini bulursanız bana haber verin. Genişletmek için tıkla... knk bana fark etmez ozaman ciddi olsun yeter
King Weathers dedi: Hem CS:GO oynayıp, hem saygılı hem de ciddi birini bulursanız bana haber verin.baba Genişletmek için tıkla... King Weathers dedi: Hem CS:GO oynayıp, hem saygılı hem de ciddi birini bulursanız bana haber verin. Genişletmek için tıkla... knk bana fark etmez ozaman ciddi olsun yeter