CS:GO arkadaş arıyorum

emiq16

Centipat
CS:GO'da adam gibi oynayacak birlikte saygılı oyun oynayabilecek arkadaşlar arıyorum. Var mıdır acaba benim gibi adam aramak istemeyen birileri?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO'da adam gibi oynayacak birlikte saygılı oyun oynayabilecek arkadaşlar arıyorum. Var mıdır acaba benim gibi adam aramak istemeyen birileri?

Ben varım. Kanka iyi oynarım ama arkadaşım yok. Bu yüzden rank kasamıyorum. Arkadaşımın olmama sebebi ise mikrofonumun olmaması (kulaklığım mikrofonu bozuk 1 hafta içinde alacağım). Mic olmadığı için kimse almıyor ekle oynuyalım eğer iyi oynayan laftan anlayan insanlar varsa her el en az 20 kill alırım.

Merhaba arkadaşım Steam profilim burada:
Daha rankım çıkmadı yeni kasıyorum maçta 25-30 vurabilirim şu anda bekleme sürem var 5 maç kazandım daha kartala kadar çıkma ihtimali var arkadaşlık atanlarla oynayabilirim.

arkadaşlar emiq1628 steam adım bnede aynı 45 vurdum takım leş ondan rank çıkamıyorum emiq1628 ekleyin steam oynayalım

Bende oynamak için arkadaş bulamıyorum rankım şu an silver 2. 20 15 arası vuruyorum her maçta, en iyi 35 vuruyorum steam adım mordekasiyer (profil resminde kedi var).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…