K Kivoki Femtopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #1 CS:GO arkadaş lobisinde ping yükselmesi oluyor. Arkadaşlarım ile vs atarken diyerlerinin pingi 40 iken benim sabite 130-160 arası neden oluyor acaba? İnternetim o kadar kötü değil 21Mbps download var neden olduğunu yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2022
CS:GO arkadaş lobisinde ping yükselmesi oluyor. Arkadaşlarım ile vs atarken diyerlerinin pingi 40 iken benim sabite 130-160 arası neden oluyor acaba? İnternetim o kadar kötü değil 21Mbps download var neden olduğunu yazarsanız sevinirim.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #2 Çünkü host arkadaşın oluyor. O hariç herkesde ping olur.
K Kivoki Femtopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #3 GMC Denali dedi: Çünkü host arkadaşın oluyor. O hariç herkesde ping olur. Genişletmek için tıkla... hayır arkadaşlarımda da yok sadece bende var
GMC Denali dedi: Çünkü host arkadaşın oluyor. O hariç herkesde ping olur. Genişletmek için tıkla... hayır arkadaşlarımda da yok sadece bende var