accm Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babayım 26 Nisan 2021 #1 CS:GO oynamak isteyen bana Discord'dan ulaşsın. Hesabımın şifresini unuttum. Yeni hesaptan oynuyorum, rankım düşük. Sadece vs. atmak isteyenler yazarsa sevinirim. Discord açık. AQUİWER#3671. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2021
CS:GO oynamak isteyen bana Discord'dan ulaşsın. Hesabımın şifresini unuttum. Yeni hesaptan oynuyorum, rankım düşük. Sadece vs. atmak isteyenler yazarsa sevinirim. Discord açık. AQUİWER#3671.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.155 Çözümler 2 Yer İzmir 26 Nisan 2021 #2 Rekabetçi için değilde vs için mi arkadaş arıyorsunuz?
accm Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babayım 26 Nisan 2021 #3 Kraxius dedi: Rekabetçi için değilde vs için mi arkadaş arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet çünkü küçük kardeşim rekabetçi oynarken oyunu kapamış 1 hafta yasağım var.
Kraxius dedi: Rekabetçi için değilde vs için mi arkadaş arıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet çünkü küçük kardeşim rekabetçi oynarken oyunu kapamış 1 hafta yasağım var.