CS:GO arkadaşlarına çok fazla hasar verdin

• Molotof atmış, bunda da bilerek zarar vermemiş. Takım arkadaşları ateşe atlamış.
  • Bombayı da yanlış atması sonucunda arkadaşlarına zarar vermiş.
Yani sadece tek bir hata yapmış.
Ben çok toxic olduğum için genelde takım arkadaşlarının kafasına sıkıyorum direk haklısın sanırım hata oldu.

• Molotof atmış, bunda da bilerek zarar vermemiş. Takım arkadaşları ateşe atlamış.
  • Bombayı da yanlış atması sonucunda arkadaşlarına zarar vermiş.
Yani sadece tek bir hata yapmış.

Yapay zeka nasıl anlıyacak bunu ow gibi bir sistem yok.

Mantıklı gayet, sen yanlışlıkla yapmış olabilirsin fakat sana uyup o yasağı kaldırdsak herkes herkesi vururdu emin ol.

Ben çok toxic olduğum için genelde takım arkadaşlarının kafasına sıkıyorum direk haklısın sanırım hata oldu.

Yanınızda takım arkadaşınız varsa 2 tane bacak sağ tık atın adam ölüyor sonra size tilt olup sıkıyor kendi ban yiyor.

Yanınızda takım arkadaşınız varsa 2 tane bacak sağ tık atın adam ölüyor sonra size tilt olup sıkıyor kendi ban yiyor.
Hayır taktiği anlatıyorum biraz bekliyorsun sonra zeus ile kafasını şokluyorsun ve diğer takım arkadaşlarıda sinirlenip seni atıyor çok yaşadım böyle bir olay.

Hayır taktiği anlatıyorum biraz bekliyorsun sonra zeus ile kafasını şokluyorsun ve diğer takım arkadaşları da sinirlenip seni atıyor çok yaşadım böyle bir olay.

Vallahi hocam ben hala bıcakcıyım özellikle Rus ise her türlü size sıkıyor veya moli atıyor her türlü ban yiyor.

Takımına sen molotov attığında içine koşan hıyarlar denk gelmiyor değil.

Sunucuyu izleyen admin gibi bir şey olmadığı için bilerek veya değil yine de hasar verdiğiniz için normal. Biz burada ne desek boşuna olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…