SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #1 Arkadaşımla CS:GO betasını indirip coop atölye haritalarına girmek istiyoruz(CS2 de Co-op haritaları daha pek çıkmadı). Fakat beta sürümünde arkadaş davet etme olmadığı için nasıl beraber atölye haritası gireceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2024
Arkadaşımla CS:GO betasını indirip coop atölye haritalarına girmek istiyoruz(CS2 de Co-op haritaları daha pek çıkmadı). Fakat beta sürümünde arkadaş davet etme olmadığı için nasıl beraber atölye haritası gireceğiz?
Cages Decapat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 133 Yer Muğla Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7500F RTX 5060ti 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2024 #2 Hocam atolyeden açabiliyorsunuz.
SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #3 Cages dedi: Hocam atolyeden açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor anlatabilir misiniz hocam? Ben oyunda atölye haritasına girdikten sonra veya girmeden önce davet edemiyorum.
Cages dedi: Hocam atolyeden açabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor anlatabilir misiniz hocam? Ben oyunda atölye haritasına girdikten sonra veya girmeden önce davet edemiyorum.