CS:GO art arda maç kazanmaya rağmen rank atlamıyor

Makaleler
17
Yer
İzmir
CS:GO'yu uzun süredir oynamıyordum. Son 1 aydır oynuyoruz art arda maç kazanmaya rağmen rank atlamıyor, 1 maç kaybettiğimde düştüm ve 2-3 maç kazanmama rağmen atlama olasılığı çok az neden kaynaklı? Tarihlere bakarsanız anlarsınız rank atlayıp atlamadığım rankın yanında ok işareti var oradan anlarsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynısını bende yaşıyorum kaybettiğimde düşüyor ama kazandığımda artmıyor.

Aynısını bende yaşıyorum kaybettiğimde düşüyor ama kazandığımda artmıyor.
Kesinlikle çok garip.
Hocam evet. Türk birisi açıklıyordu aşırı saçma. Az oynarsak daha hızlı atlıyor rank.
Hep aynı haritada oynadığınız için olabilir.
Hocam hep böyleydi. Önceden de farklı oynardım yine aynıydı. Global'e çıkmadan önce supreme iken 15 maç arka arkaya almıştım bunun gibi yine aynıydı.

Aynen öyle dediğiniz gibi. 26 maçta 17 kazanma, 5 kaybetme, 4 berabere var ama rank aynı

Sistem şöyle işliyor 1 hafta kaç maç attğına o maçların kaçına kazandığına bakıyor 5 maç atıp hepsini kazanırsan bayağı atlarsın 3 maç atıp hepsini kaybedersen bayağı düşersin az maç atıp çok kazanmaya bakın atlarsınız rank.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…