Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #1 Son 2 yıldır oyunlardan zevk alamamaya başladım ve gitgide zevk alamadığım oyun sayısı günden güne artıyor.
Son 2 yıldır oyunlardan zevk alamamaya başladım ve gitgide zevk alamadığım oyun sayısı günden güne artıyor.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #2 Yeni oyunlara yöneliniz ve CS için ise topluluk sunucularını deneyiniz hocam.
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #3 Tarik Enes dedi: Yeni oyunlara yöneliniz ve CS için ise topluluk sunucularını deneyiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Daha az önce çıktım topluluk sunucusundan oyun fiyatları da malum artık ağır gelmeye başladı.
Tarik Enes dedi: Yeni oyunlara yöneliniz ve CS için ise topluluk sunucularını deneyiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Daha az önce çıktım topluluk sunucusundan oyun fiyatları da malum artık ağır gelmeye başladı.
Tarik Enes Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.891 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060/İ3 13100F - 16GB 3200MHz RAM Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #4 Hocam tek başınıza veya arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz öğrenebilir miyim?
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 16 Şubat 2023 #5 Yehuda Barwald dedi: Son 2 yıldır oyunlardan zevk alamamaya başladım ve gitgide zevk alamadığım oyun sayısı günden güne artıyor. Genişletmek için tıkla... Aramıza hoş geldin kardeşim.
Yehuda Barwald dedi: Son 2 yıldır oyunlardan zevk alamamaya başladım ve gitgide zevk alamadığım oyun sayısı günden güne artıyor. Genişletmek için tıkla... Aramıza hoş geldin kardeşim.
Yehuda Barwald Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 329 Yer Zurich, Switzerland Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #6 Tarik Enes dedi: Hocam tek başınıza veya arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaman zaman tek ya da arkadaşlarımla.
Tarik Enes dedi: Hocam tek başınıza veya arkadaşlarınızla mı oynuyorsunuz öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Zaman zaman tek ya da arkadaşlarımla.
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 16 Şubat 2023 #7 Yehuda Barwald dedi: Daha az önce çıktım topluluk sunucusundan oyun fiyatları da malum artık ağır gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız veya bir grubunuz ile birlikte oynayın. İster en iyi oyun olsun ister en kötü. En basit oyunlar bile size çok zevk katar.
Yehuda Barwald dedi: Daha az önce çıktım topluluk sunucusundan oyun fiyatları da malum artık ağır gelmeye başladı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşınız veya bir grubunuz ile birlikte oynayın. İster en iyi oyun olsun ister en kötü. En basit oyunlar bile size çok zevk katar.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.286 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #8 Vay canına bizim ne yapmamız gerekiyor?
Gökdeniz Uygun Kilopat Katılım 29 Aralık 2018 Mesajlar 387 Çözümler 1 16 Şubat 2023 #9 Bu aslında yaşınızla birlikte doğru orantıda yükselen bunalım ile alakalı. Artık malumunuz hiçbir şey eskisinin tadını vermiyor arkadaşlar.
Bu aslında yaşınızla birlikte doğru orantıda yükselen bunalım ile alakalı. Artık malumunuz hiçbir şey eskisinin tadını vermiyor arkadaşlar.
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #10 Yehuda Barwald dedi: Zaman zaman tek ya da arkadaşlarımla. Genişletmek için tıkla... owerwatch bakabilirsiniz
Yehuda Barwald dedi: Zaman zaman tek ya da arkadaşlarımla. Genişletmek için tıkla... owerwatch bakabilirsiniz