CS:GO aşırı zorlaştı

1Mehmet_Bey

Decapat
Daha fazla  
Oyuna 9 gün önce başladım, harikaydı... İlk bir hafta içerisinde günde minimum 5 saat oynuyordum, bayılıyordum adeta oyuna aşık olmuştum. Geçen hafta çarşamba günü Prime satın aldım ve birkaç gün sonra da rankı açık olan kişilere CS2 dağıtılıyor haberi çıktı ve o günden beridir her gece ranked oynuyorum. 3 gün öncesine kadar her şey muazzamdı, günde 2 ranked maç kazanınca 24 saatlik geçici engel gibi bir şey geliyordu ve buna tıklayınca beni kendi seviyemdeki rakiplerle eşleştirmek için bir şeyler yaptıklarını falan söylüyordu. Bu nedenle günde sadece 2 el ranked Win alabiliyordum, her gün rakipler zorlaşıyordu ama 3 gün önce artık Valve ne yaptı anlamadım, o sırada rankı kapalı olup normalde rankı global olan kişilerle mi eşleştirdi ne yaptıysa dün ve dünden önceki gece toplamda 9 ranked maç oynadım ve sadece 1 el kazanabildim. Ve bu sadece ranked için geçerli değil, bütün oyun modları böyle. Önceden 9 rauntluk bir oyunda minimum 2-3 kez edo olurdum, şimdi koskoca 9 rauntluk oyunda 2-3 kill alamıyorum. Bütün oyuncular her vuruştu HS atamaz ama, öldükten sonra sağ üstteki ölenleri izliyorum, atılan her mermi headshot atılıyor. Adamlar negev ile bile tek atıyor. Ayrıca Prime aldığımdan beridir hileler de çok arttı, adamlar kendi ağzıyla söylüyor. Smoke içinden vurmalar, a Site'dan b Site'daki kişileri vurmalar, herhangi bir haritanın longundan no scope HS atmalar falan. Başlarım böyle oyuna falan deyip söverek savaş oyunları moduna giriyorum, orada da aynı. Pusanları mı ararsın, Full wallbang atanları mı ararsın, Full HS atanları mı ararsın yoksa bir anda arkanda belirip bıçak atanları mı ararsın? Hepsi var. Vallahi Prime satın almadan önce oyun daha güzel geliyordu. Edo olunca duyduğum müzik kitini dinlemeyi özledim ya.

Büyük ihtimalle birçoğunuz "kendi kolsuzluğun, adamlara ve oyuna neden çamur atıyorsun?" gibi düşünüyorsunuz. Evet, kolsuzum ama bir gecede ne değişti de bu derece zorlayıcı rakipler gelmeye başladı? Bu durumu yaşayanınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'nun rank sistemi beceriye göre değil de aldığınız Win sayısına göre değişiyor. Eğer üst üste çok fazla maç kazandıysanız zor rakipklerin gelmesi normal. Zor rakiplere karşı birkaç maç kaybetmeye başladığınızda ya daha kolay rakipler gelecektir ya da rankınız düşecektir. Tabii ki oynayışınız da çok önemli. Aim_botz gibi atölye haritalarında aim geliştirebilirsiniz, veya bol bol topluluk sunucusu oynayarak da oynayışınızı geliştirebilirsiniz.

Herkesin iyi ve kötü günü vardır. Sen hırs yapıp yenildikçe zorlamışsın mentalin önüne geçmiş. Ara ver biraz, kafanı dinlendir.

@1Mehmet_Bey hocam öncelikle 9 gün az bir zaman. Bu zamanda normal ve edo almak bence çok öenmli değil önemli olan 5 - 0'dan bile takımla geri çevirmek maçı yani ona bakarsanız hilecelier de edo alıyor ya da eline pompalı alıb b rush yapan elemanlar da.

Şunu söyleyeyim ki CS:GO'ya yeni başlayıp da rank kasmaya çalışmak nova-mg olmaktan daha zor niye derseniz çok fazla smurf hesap var adamlar zaten aşırı iyi oynuyolar sen yeni başlamışsın tabii içinden geçiyorlar normal olarak o ilk Silver rankları atlatıp novaya geldiğinde bir rahatlarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı