CS:GO ateş edince ekran donuyor

TufanTsubasa

Decapat
@MayCrasH 2060 s kullanıyorum. Ama şu saçma olaydan bir kurtulamadım gitti :D CS:GO giriyorum aimbotz diye bir map var. Orada tavana ateş edince ekran bir anda donuyor alt Tab yapıyorum. Diğer şeylere izin veriyor ama sanki SS almışım gibi oyunun donduğu alan takılıyor. Öyle kalıyor.
Ayrıca chipset kurmak istediğimde kuruyor. Değişen bir şey olmuyor en son ASUS sayfasında çıkan sürüm ile başlıyor zaten Chipset kurunca da değişmiyor. O sürüm öyle kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
60 HZ monitör kullanıyorum ve HDMI To VGA şeklinde dönüştürücü ile kullanıyorum RAM'lerim QVL listesinde yer almıyor 3200 MHz'de çalıştırıyorum, 2666'ya çek düzelir dediler çektim gene düzelmedi :D ya RAM'lerden ya Dönüştürücü de vs kablolarda bir şey var ya da başka bir şey var.
Başka oyun yüklemedim hiç ama LOL yüklüyorum şimdi muhtemelen bir şey olmayacak da neden öyle saçma sapan bir şey başıma geliyor onu bulamıyorum kafayı yeyeceğim.
@MayCrasH bu arada BIOS versiyonum 2606 diyor ilk gün kurmuştum internetten indir demiştim kart içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana gibi oldu apex, cs go, lol da biri ölünce takılıyor netle alakası düşündüm, Yeni modem aldıkta sonra hiçbir sorun yaşamadım.
Ama senin dediği gibi biraz benziyor, telde internet varsa dener misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı