3 375191 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 405 Makaleler 1 13 Ağustos 2021 #1 Atölye skinleri nedir? Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi? Beleş skin mi veriyor?
Çözüm Emperor4231 13 Ağustos 2021 Yanlış bilmiyorsam sen skin yapıp paylaşıyorsun. Eğer Valve beğenirse skini senden satın alıp oyuna ekliyor.
Yanlış bilmiyorsam sen skin yapıp paylaşıyorsun. Eğer Valve beğenirse skini senden satın alıp oyuna ekliyor.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 13 Ağustos 2021 #2 Yanlış bilmiyorsam sen skin yapıp paylaşıyorsun. Eğer Valve beğenirse skini senden satın alıp oyuna ekliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Yanlış bilmiyorsam sen skin yapıp paylaşıyorsun. Eğer Valve beğenirse skini senden satın alıp oyuna ekliyor.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 Eğer beleş skin verse herkes aşırı pahalı skinlerin çakmasını yapardı. Artı 0 Eksi
Söylemem Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 580 13 Ağustos 2021 #4 Uğraşacağın vakte yazık skin yapıyorsun Valve beyler bakıyor begenirlerse alıp sana para veliyorlar begenmezlerse giden zamanınla kalıyorsun öyle. Artı 0 Eksi
Uğraşacağın vakte yazık skin yapıyorsun Valve beyler bakıyor begenirlerse alıp sana para veliyorlar begenmezlerse giden zamanınla kalıyorsun öyle.
KS KS 3 375191 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 405 Makaleler 1 13 Ağustos 2021 #5 Söylemem dedi: Uğraşacağın vakte yazık skin yapıyorsun Valve bakıyor begenirlerse alıp sana para veliyorlar begenmezlerse giden zamanınla kalıyorsun öyle. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Eğer beleş skin verse herkes aşırı pahalı skinlerin çakmasını yapardı. Genişletmek için tıkla... Emperor4231 dedi: Yanlış bilmiyorsam sen skin yapıp paylaşıyorsun. Eğer Valve beğenirse skini senden satın alıp oyuna ekliyor. Genişletmek için tıkla... Ben sanmıştım ki bu skinleri atölye haritalarında kullanabiliyoruz. Artı 0 Eksi
Söylemem dedi: Uğraşacağın vakte yazık skin yapıyorsun Valve bakıyor begenirlerse alıp sana para veliyorlar begenmezlerse giden zamanınla kalıyorsun öyle. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Eğer beleş skin verse herkes aşırı pahalı skinlerin çakmasını yapardı. Genişletmek için tıkla... Emperor4231 dedi: Yanlış bilmiyorsam sen skin yapıp paylaşıyorsun. Eğer Valve beğenirse skini senden satın alıp oyuna ekliyor. Genişletmek için tıkla... Ben sanmıştım ki bu skinleri atölye haritalarında kullanabiliyoruz.