Bluezy Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 144 11 Haziran 2020 #1 CS:GO'da sadece atölye maplerinde arkadaşlarımla oynarken skin changer kullanırsam VAC ban yer miyim?
CS:GO'da sadece atölye maplerinde arkadaşlarımla oynarken skin changer kullanırsam VAC ban yer miyim?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 11 Haziran 2020 #2 Girdiginiz sunucu VAC korumasina sahip ise atölye haritasi olup olmamasi fark etmez. Kaldi ki tüm sunucular standart olarak VAC korumasina sahip.
Girdiginiz sunucu VAC korumasina sahip ise atölye haritasi olup olmamasi fark etmez. Kaldi ki tüm sunucular standart olarak VAC korumasina sahip.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.132 Makaleler 2 Çözümler 16 11 Haziran 2020 #3 3.Parti yazılımlar ban sebebidir. Büyük ihtimal ban yersin.
Bluezy Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 144 11 Haziran 2020 #4 reptile dedi: Girdiginiz sunucu VAC korumasina sahip ise atölye haritasi olup olmamasi fark etmez. Kaldi ki tüm sunucular standart olarak VAC korumasina sahip. Genişletmek için tıkla... bu mu?
reptile dedi: Girdiginiz sunucu VAC korumasina sahip ise atölye haritasi olup olmamasi fark etmez. Kaldi ki tüm sunucular standart olarak VAC korumasina sahip. Genişletmek için tıkla... bu mu?
Omagah Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 742 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #5 Bluezy dedi: Eki Görüntüle 588553 bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet VAC'ın olmadığı serverlar var ama bunlarda da adam havada 4kez takla atıp HS atıyor yani hiç kullanmayın bence changer falan.
Bluezy dedi: Eki Görüntüle 588553 bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet VAC'ın olmadığı serverlar var ama bunlarda da adam havada 4kez takla atıp HS atıyor yani hiç kullanmayın bence changer falan.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 11 Haziran 2020 #6 Bluezy dedi: Eki Görüntüle 588553 bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Siz "-insecure" komutu ile devre dışı bırakmadığınız sürece standart olarak tüm sunucularda etkin oluyor. Boşuna risk almayın. Uğraştığınıza değmez.
Bluezy dedi: Eki Görüntüle 588553 bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Siz "-insecure" komutu ile devre dışı bırakmadığınız sürece standart olarak tüm sunucularda etkin oluyor. Boşuna risk almayın. Uğraştığınıza değmez.
Snoop TOK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 1.561 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A320M-K Ryzen 5 1600AF Kioxia 500 GB M.2 SSD 12 GB RAM RX 580 8GB Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU Zalman Z11 NEO Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret, Öğrenci 11 Haziran 2020 #7 Kullanmayın, neden kullanıyorsunuz?
Bluezy Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 144 11 Haziran 2020 #8 Omagah dedi: Evet VAC'ın olmadığı serverlar var ama bunlarda da adam havada 4kez takla atıp HS atıyor yani hiç kullanmayın bence changer falan. Genişletmek için tıkla... bunu gördüğüm serverlerde ban yemiyor muyum?
Omagah dedi: Evet VAC'ın olmadığı serverlar var ama bunlarda da adam havada 4kez takla atıp HS atıyor yani hiç kullanmayın bence changer falan. Genişletmek için tıkla... bunu gördüğüm serverlerde ban yemiyor muyum?
berkekorkmaz00 Kilopat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2020 #9 Eğer servere ayit puluginse bir sıkıntı olmaz fakat oyun dışı bir program kullanıp bunu yaparsanız ban yeme ihtimaliniz yüksek.
Eğer servere ayit puluginse bir sıkıntı olmaz fakat oyun dışı bir program kullanıp bunu yaparsanız ban yeme ihtimaliniz yüksek.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.912 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Haziran 2020 #10 Ben Jailbreak oynuyorum orada desenlerimi seçebiliyorum. Ama yıkıma falan girdiğimde düzeliyor. Ama girip çıkmam lazım. Reko girebilmek için.
Ben Jailbreak oynuyorum orada desenlerimi seçebiliyorum. Ama yıkıma falan girdiğimde düzeliyor. Ama girip çıkmam lazım. Reko girebilmek için.