Hyphea Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #1 Düşük-orta bütçe için AUG skini önerebilir misiniz?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.730 Çözümler 25 Yer Adana 15 Ağustos 2023 #2 Hyphea dedi: Düşük-orta bütçe için AUG skini önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Solgun sarı - syd myd.
Hyphea dedi: Düşük-orta bütçe için AUG skini önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Solgun sarı - syd myd.
Weeeii Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 608 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Bütçeniz çok düşük ise, AUG ricochet Bütçeniz normal-yeterli seviyede ise, AUG Syd-mead AUG Kutup kurdu AUG Momentum Alabilirsiniz.
Bütçeniz çok düşük ise, AUG ricochet Bütçeniz normal-yeterli seviyede ise, AUG Syd-mead AUG Kutup kurdu AUG Momentum Alabilirsiniz.
Hyphea Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #4 Weeeii dedi: Bütçeniz çok düşük ise, AUG ricochet. Bütçeniz normal-yeterli seviyede ise, AUG syd-mead AUG kutup kurdu. AUG momentum. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar yeterli değil bütçem başka ne önerebilirsiniz?
Weeeii dedi: Bütçeniz çok düşük ise, AUG ricochet. Bütçeniz normal-yeterli seviyede ise, AUG syd-mead AUG kutup kurdu. AUG momentum. Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kadar yeterli değil bütçem başka ne önerebilirsiniz?
u_888 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 900 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 An16-41 -Rtx4060 -Ryzen 7 7840hs -16gb ram ddr5 -512gb+1tb ssd Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #5 Hyphea dedi: Bu kadar yeterli değil bütçem başka ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaşın önerdiği skinler zaten düşük bütçe için. Düşük bütçe denince bunlar iyi. Düşük bütçe demek yerine kaç tlen var söyler misin? Ona göre söyleyelim.
Hyphea dedi: Bu kadar yeterli değil bütçem başka ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum arkadaşın önerdiği skinler zaten düşük bütçe için. Düşük bütçe denince bunlar iyi. Düşük bütçe demek yerine kaç tlen var söyler misin? Ona göre söyleyelim.