Özgür0_0 Femtopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #1 Herkeste mi öyle yoksa sadece bende mi bu hatayı veriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #3 Bende de öyle fakat oyun bulmakta sorun olmuyor, az önce oynadım.
Epenus Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 Özgür0_0 dedi: Herkeste mi öyle yoksa sadece bende mi bu hatayı veriyor? Eki Görüntüle 1945447 Genişletmek için tıkla... Ben cs 2 de alıyordum ama deli gibi ping vardı belki sebebi budur.
Özgür0_0 dedi: Herkeste mi öyle yoksa sadece bende mi bu hatayı veriyor? Eki Görüntüle 1945447 Genişletmek için tıkla... Ben cs 2 de alıyordum ama deli gibi ping vardı belki sebebi budur.
2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 17 Eylül 2023 #5 CS:GO'ya yavaş yavaş elveda gibi. Bende de böyle yazıyor ama pingte sorun yok. Hatta daha iyi.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 17 Eylül 2023 #6 Ping arttı bende bundan sonra. Galiba serverlar yavaş yavaş CS2 'ye kaydırılıyor. Avustralya sunucusuyla işimiz yok aslında ama sadece haber veriyorlar bu şekilde.
Ping arttı bende bundan sonra. Galiba serverlar yavaş yavaş CS2 'ye kaydırılıyor. Avustralya sunucusuyla işimiz yok aslında ama sadece haber veriyorlar bu şekilde.
burhanuzuntarla Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #7 Cs 2 oynuyorum bu uyari bendede var
TYP4CKK Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #8 Maçtayken Shift-Tab atarsanız Avrupa'daki sunuculara Viyana (Avusturya başkenti) üzerinden aktarmalı bağlandığınızı görebilirsiniz oradaki sunucularda problem olduğunda da bize bildirmesi gayet normal.
Maçtayken Shift-Tab atarsanız Avrupa'daki sunuculara Viyana (Avusturya başkenti) üzerinden aktarmalı bağlandığınızı görebilirsiniz oradaki sunucularda problem olduğunda da bize bildirmesi gayet normal.
burhanuzuntarla Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #9 Emrecngz dedi: Ping arttı bende bundan sonra. Galiba serverlar yavaş yavaş CS2 'ye kaydırılıyor. Avustralya sunucusuyla işimiz yok aslında ama sadece haber veriyorlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben pingi guncellemelerden sonra yukseldigini gordum o zMn avuaturyavs yazmiyordu
Emrecngz dedi: Ping arttı bende bundan sonra. Galiba serverlar yavaş yavaş CS2 'ye kaydırılıyor. Avustralya sunucusuyla işimiz yok aslında ama sadece haber veriyorlar bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Ben pingi guncellemelerden sonra yukseldigini gordum o zMn avuaturyavs yazmiyordu
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.047 Çözümler 47 Yer Mersin 18 Eylül 2023 #10 burhanuzuntarla dedi: Ben pingi guncellemelerden sonra yukseldigini gordum o zaman avuaturyavs yazmiyordu Genişletmek için tıkla... Avusturya ile alakası yok zaten, serverlar CS2'ye kaydırıldı muhtemelen.
burhanuzuntarla dedi: Ben pingi guncellemelerden sonra yukseldigini gordum o zaman avuaturyavs yazmiyordu Genişletmek için tıkla... Avusturya ile alakası yok zaten, serverlar CS2'ye kaydırıldı muhtemelen.