CrawLOttoman Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 219 27 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben AWP atheris az aşınmış almayı düşünüyorum. Sizce en ucuzunu nerede bulabilirim? Kullandığım Steam eklentisinde en ucuza gösteriyor fakat Türkiye sitelerini göstermiyor. Herhangi bir Türkiye sitesi daha ucuzsa oradan alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2023
Merhaba, ben AWP atheris az aşınmış almayı düşünüyorum. Sizce en ucuzunu nerede bulabilirim? Kullandığım Steam eklentisinde en ucuza gösteriyor fakat Türkiye sitelerini göstermiyor. Herhangi bir Türkiye sitesi daha ucuzsa oradan alacağım.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 27 Ağustos 2023 #2 ByNoGame. AWP | Atheris (Minimal Wear) AWP | Atheris (Minimal Wear) skini/itemi uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com
ByNoGame. AWP | Atheris (Minimal Wear) AWP | Atheris (Minimal Wear) skini/itemi uygun fiyatlarla ByNoGame’de. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat! www.bynogame.com