CS:GO -AWP Kullanımını Geliştirme Haritası

Makaleler
9
Merhaba arkadaşlar. AWP oyuncusuyum ve AWP kullanımınızı geliştirecek bir harita tanıtmak istedim. Videoda kısaca haritada antrenman yaptım. İzleyen izlemeyen herkese çok teşekkür eder, iyi sosyaller dilerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haritayı buradan edinebilirsiniz: Steam Workshop :: AWP Double Doors Training

Başarılı beğenini verdim yararlı olmuş bende awp kullanamayan beceriksizlerdenim

Aynen m4 ile daha rahat sprey yapılıyor

Azami 3 atışta kafayı bulamadığımda sonrasında ne kadar sprey yapsam da işe yaramıyor. O nedenle artık M4 de kullanmıyorum. AK47 ile kafa arıyorum sürekli.

O AK47 beni deli edece kafa atanlar nasıl atıyor arkadaş?
30 mermide 30 adam alacak kadar geliştirdim kendimi AK-47'de. Terörist tarafında iyi bir takım denk gelirse raunt vermem imkansız. Yakından bile çok nadir spray kullanıyorum. Adamda 100 can ve 100 zırh olmasına rağmen bir AK-47 mermisi adamın işini bitiriyor.

Böyle bir harita aklımda vardı ama ismini bilmediğim için bulamamıştım, teşekkürler

O AK47 beni deli edece kafa atanlar nasıl atıyor arkadaş?

Tamamen "Reflex " geliştirmeyle alakalı bir durum. MissionRed veya Aim400kg tarzı programlarla kendini geliştirebilirsin. Atölyeden indirdiğin mapler ile aim atmaya çalış. Daha sonra DM kasarak oyununu geliştir. Zor ve sabır gerektiren bir iştir ama oyununu geliştirirsen daha çok zevk alacağının garantisini verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…