CS:GO AWP Montaj için müzik ve program önerisi

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar montaj yapacağımm CS:GO'da AWP ile noscope trickshot falan ancak program ve müziklerde kararsız kaldım efektler falan kullanacağım hangi programı önerirsiniz? Bir de müzik önerisi olsun mümkünse şarkıda söz olmasın tabii eğer güzelse şarkı da söz olabilir her türlü önerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Nakaratları veya video göre uydurduğun kısımları kesip birleştirirsin. Müzikler hazır bence :)
Program için pek bir bilgim yok maalesef.

Nakaratları veya video göre uydurduğun kısımları kesip birleştirirsin. Müzikler hazır bence :)
Program için pek bir bilgim yok maalesef.

Teşekkür ederim :) Müzikler oldukça iyi görünüyor :)

Daha önce hiç video edit yapmadıysan başlangıç için Camtasia Studio veya Sony Vegas deneyebilirsin.
Camtasia Kullanıyorum ama berbat crack'li kullanmak zorunda kaldım. bazen videoyu editledikten sonra renderladıktan sonra video iniyor açılmıyor bazen oluyor bu çok saçma bi durum.
şu müziğin adını bulamadım biriside yazmamış bu post'taki müziğin adı nedir ?

Sony Vegas Pro v15 ve ya 14 olabilir. Ama efekt konusunda MBL, Sapphire, BCC gibi pluginleri kurmanız gerekmekte.
Kaç GB Toplam ? Ücretsiz deneme sürümü varmı Bunların toplu haliyle kullanabileceğim ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı